Bio i badet

Se den fransk-islandske kærlighedskomedie 'The Together Project' on location i Sundby Badet og fyr op for flirten i svømmebadet.

(i alt 265 min.)

 • Bio i badet

  I år ‘bryst’er PIX’s on location-serie sig af en ganske særlig filmvisning. Hop med i baljen, når vi i samarbejde med Sundby Bad dykker ned i en af årets absolut sødeste og komiske kærlighedsfilm fra den kommunale svømmehal. 'The Together Project', der desværre blev fransk-islandske Solveig Anspachs sidste, er en vellykket hyldest til den quirky kærlighed. Mød den generte kranfører Samir, der vil gå til absurde længder for at komme tæt på svømmelæreren Agathe. Han lader som om, han slet ikke kan svømme, og det virker, til et vist punkt. Da hans plan lykkes og forpurres på samme tid, bliver han nødt til at rejse efter hende til en international livredder-konvention på Island, og så bliver historien for alvor bizar, da et hukommelsestab vender det hele på hovedet. Iklæd dig badetøj og ta’ dit yndlingsbadedyr under armen, hop af på Sundby Station, hvor livreddere tager imod - og glæd dig til en aften på dybt vand, hvor biografsalen er udskiftet med Sundby Bads 25 meter bassin.

  Billetsalget starter fredag d. 7.10. kl. 10.00 her på siden.

  • The Together Project

   Instr.: Solveig Anspach | Frankrig, Island 2016 | 85 min

   Nyere romantiske komedier har det med at være enten for meget af det ene eller for lidt af det andet, og originalitet er nærmest utænkeligt. Men ‘The Together Project’ er et forfriskende pust til genren, den er faktisk oprigtigt romantisk og virkelig sjov - uden at forfalde til kynisme. I den fransk-islandske cocktail møder vi den generte kranfører Samir, der vil gå til absurde længder for at komme tæt på svømmelæreren Agathe. Han lader som om, han slet ikke kan svømme, og det virker, til et vist punkt. Da hans plan lykkes og forpurres på samme tid, bliver han nødt til at rejse efter hende til en international livredderkonvention på Island, og så bliver historien for alvor bizar da et hukommelsestab vender det hele på hovedet. De to hovedroller har en fantastisk kemi og komisk timing, og det er skønt at de ligner og opfører sig som os andre, og ikke bare mere eller mindre velskrevne klicheer i en slidt genre. En melankolsk krølle på filmens historie er, at instruktøren Solveig Anspach døde af kræft bare 54 år gammel inden den havde premiere på filmfestivalen i Cannes i år.

   Originaltitel
   L'Effet aquatique
   Titel
   The Together Project
   Land
   France, Iceland
   Produktionsår
   2016
   Længde
   85 min.
   Instruktør
   Solveig Anspach
   Producer
   Jean-Luc Gaget, Skuli Fr. Malmquist, Patrick Sobelman
   Manuscript
   Medvirkende
   Forence Loiret Caille, Samir Guesmi, Philippe Rebbot, Esteban, Olivia Cote, Didda Jonsdottir
   Kamera
   Isabelle Razavet
   Klip
   Anne Riegel
   Musik
   Martin Wheeler
   Produktion
   An Ex Nihilo, Zik Zak Productions
   Version
   Fransk, Engelsk, Islandsk tale med engelske undertekster

Serie