Born in China

7+

Anbefalet for 1.–5. Klasse

Tag med på en bjergtagende rejse til Kinas stolte og vilde natur og mød pandaer, gyldne stumpnæseaber og sneleoparder, der alle har deres hyr med at klare sig ude i den barske vildmark. En charmerende dokumentar, der går helt tæt på en flok fascinerende dyreskæbner.

Tema #Barn til voksen#Dyr og natur#Fødekæden#Kina


Fag #Natur/teknologi

302917

De vidtstrækkende kinesiske landskaber, fra de snedækkede bjergtoppe til de frodige bambusskove, er hjemsted for en lang række eksotiske dyr, heriblandt pandaen, sneleoparden, den gyldne stumpnæseabe og den tibetanske antilope. I denne visuelt betagende naturdokumentar kommer vi helt tæt på nogle af dem. Vi følger den nysgerrige pandaunge, der elsker at gå på opdagelse og en gylden stumpnæseabe, der udstødes af familien, men finder et nyt fællesskab hos en gruppe unge rebelske ligesindede. Og så får vi et indblik i livet som sneleopardmor, hvilket kan være en barsk sag, når man skal slås om føden med andre dyr.

Se Visninger

Tips til lærere

Filmen kan med fordel benyttes i Natur/Teknologi til en snak om livet i naturen og de fødekæder, som eksisterer her. Den er også oplagt at anvende, hvis man har et tema om Kina.

Originaltitel Born in China
Land Storbritannien, Kina, USA
Produktionsår 2016
Spilletid 79 min
Instruktør Chuan Lu
Sprog Dansk tolk

Visninger

Dato Tidspunkt Venue Gem i din kalender Billetter
29/09-201710:15PaladsGemKøb
1/10-201710:15PaladsGemKøb
3/10-201710:15PaladsGemKøb
9/10-201710:15PaladsGemKøb