CPH PIX søger praktikanter til visuel kommunikation & videoproduktion

Published

Vil du være med til at udvikle nye visuelle koncepter og producere videoindhold for en af Københavns største kulturbegivenheder?

Så er det måske dig, vi leder efter.

CPH PIX er Danmarks største spillefilmfestival for både børn, unge og voksne med over 65.000 besøgende hvert år. Næste udgave finder sted fra 28. september til 11. oktober i København, og i den forbindelse søger vi to nye praktikanter, der har lyst til at assistere vores kommunikationsafdeling med grafisk produktion og videoindhold til festivalens egne kanaler.

Du kommer til at indgå i et engageret team med 4-5 andre praktikanter, en pressekoordinator samt festivalens kommunikationsansvarlige. Du vil samtidig have tæt kontakt til en række af festivalens andre afdelinger.

Dine arbejdsopgaver ligger i spændingsfeltet mellem kommunikation, videotilrettelæggelse og grafisk design, og vil primært bestå i at bidrage til udviklingen af nye indholdsformater med særlig fokus på indhold og videoproduktion til web og sociale medier samt opsætning af flyers, annoncer, nyhedsbreve, invitationer og lignende markedsføringsmateriale.

Som praktikant får du ansvaret for dine egne mindre projekter - fra konceptudvikling til tilrettelæggelse og produktion. Derfor forventer vi, at du kan tænke kreativt, har stor æstetisk sans og er eminent til at omsætte ideer til visuelle udtryk. Du kan arbejde struktureret og levere opgaver af høj kvalitet i et hurtigt tempo. Da du selv skal bidrage til alle produktionens faser forventer vi, at du har stærke tekniske færdigheder og er rutineret bruger af Adobe-pakke samt Final Cut, Premier eller et andet videoredigeringsprogram. Har du erfaring med WordPress og motion grafics er det kun et plus.

Til gengæld tilbyder vi en udfordrende og social arbejdsplads, hvor du kommer helt ind i maskinrummet. Du får praktisk erfaring med at udvikle nye visuelle koncepter og mulighed for at forme en rød tråd og sætte dit eget præg på indhold til festivalens egne platforme og sociale kanaler.

Praktisk info

Praktikperioden løber fra 1. august til 1. november. Arbejdstiden er som udgangspunkt fuldtid (37 timer), men arbejdspresset varierer, og vi tager selvfølgelig hensyn til dit studie. Praktikken er ulønnet og det er derfor vigtigt, at du kan bruge den som led i en igangværende uddannelse.
Det er en forudsætning, at du kan dedikere al din tid (også weekender) under festivalen fra 28. september til 11. oktober.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist er 17. april 2017 kl. 12.00. Vi indkalder løbende til samtaler.
Send en motiveret ansøgning samt CV til praktik@cphpix.dk. Vedhæft gerne portfolio.

Har du spørgsmål til praktikstillingen, er du velkommen til at kontakte Sofie Bjerregaard på sofie@cphpix.dk eller på tlf. 33454730