CPH PIX søger praktikanter til børne- & ungeredaktion

Published

Vil du være med til at udvikle og formidle aktiviteter til børn og unge for en af Københavns største kulturbegivenheder?

Så er det måske dig, vi leder efter.

CPH PIX er Danmarks største spillefilmfestival for både børn, unge og voksne med over 65.000 besøgende hvert år. Næste udgave finder sted fra 28. september til 11. oktober i København, og i den forbindelse søger vi praktikanter, der har lyst til at prøve kræfter med udvikling af undervisningsmaterialer og ikke mindst, formidling og afvikling af filmoplevelser for børn, unge og skoler som en del af festivalens skole- og familieprogram BUSTER.

Som praktikant i vores børne- og ungeredaktion kommer du til at indgå i et engageret team med 1-2 andre praktikanter samt festivalens ansvarlige for skole- og familieaktiviteter. Du vil samtidig arbejde i tæt kontakt med festivalens øvrige afdelinger, som kommunikation, program og event.

Dine arbejdsopgaver består i at forme og afvikle aktiviteter, der rækker ud over filmprogrammet, research og tilrettelæggelse af inspirations- og undervisningsmaterialer samt formidling og outreach af festivalens skoleprogram til skoler og institutioner i Københavnsområdet.

Du vil få ansvaret for dine egne mindre projekter  fra konceptudvikling og budgethåndtering til tilrettelæggelse og afvikling. Derfor forventer vi, at du kan tænke kreativt, arbejde struktureret og har stor interesse for at skabe og formidle kulturtilbud til børn og unge  både til underholdning og undervisningsbrug. Vi forventer ligeledes, at du har mod på selv at tage initiativ til nye opgaver, at du kan lide at skrive - og gør det godt og fejlfrit - og ikke er bange for at gribe knoglen, når det er nødvendigt.

Til gengæld tilbyder vi en udfordrende og social arbejdsplads, hvor du kommer med helt ind i maskinrummet. Du får praktisk erfaring med at udvikle, præsentere og afvikle kulturtilbud med fagligt og dialogskabende indhold for børn og unge, og samtidig vil du i løbet af praktikperioden få et unikt indblik i film- og kulturverdenen.

Praktisk info

Praktikperioden løber fra 1. august til 1. november. Arbejdstiden er som udgangspunkt fuldtid (37 timer), men arbejdspresset varierer, og vi tager selvfølgelig hensyn til dit studie. Praktikken er ulønnet og det er derfor vigtigt, at du kan bruge den som led i en igangværende uddannelse.
Det er en forudsætning, at du kan dedikere al din tid (også weekender) under festivalen fra 28. september til 11. oktober.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist er 17. april 2017 kl. 12.00. Vi indkalder løbende til samtaler.
Send en motiveret ansøgning samt CV til praktik@cphpix.dk.

Har du spørgsmål til praktikstillingen, er du velkommen til at kontakte Sidsel Søgaard Spas på sidsel@cphpix.dk eller på tlf. 3345 4737