17.05.2017

Dj’s, drinks og ‘Troja’

Fredag den 5. maj fortsætter rækken af NatNights på Nationalmuseet, denne gang med Solkult som tema – og vi har vanen tro valgt aftenens film. Så sving forbi til øl og drinks, ‘Vild med dans’ ala Bronzealderen og oplev Brad Pitt med sværd og lædersandaler, når vi viser Director´s cut-udgaven af den storslåede ‘Troja’.

Når Nationalmuset i aften sætter fokus på Solkult og Bronzealderens mystik, får den alt, hvad rammer og tøjler kan bære med både dj, dans, foredrag – og selvfølgelig film.

‘Troja’ – Director’s cut: 180 minutter

Brad Pitt spænder sandalerne og drager sværdet i denne adrenalinfyldte filmatisering af ‘Iliaden’. I mange år anså man den fantastiske fortælling om Den trojanske krig som værende eventyr og opspind, men i dag mener historikere, at der ligger virkelige begivenheder bag beretningerne om Troja i Lilleasien. Det kan du alt sammen høre mere om, når Sanne Hoffman fra Nationalmuseet introducerer den Oscarnominerede storfilm.

Fantastisk myte eller noget om snakken? Bedøm selv!
Aftenen starter kl. 18.00 og filmen går på kl. 20.30.

Entré til Nationalmuseet incl. filmvisningen koster 50 kr. Billetter købes i informationen.