26.07.2017

Rosé- og popcornsfilm på Postgrunden

For første gang viser vi film, gratis, i Københavns nye kvarter, Postgrunden. Det bliver udendørs, det bliver den 10., 11. og 12. august, og det bliver i samarbejde med PostBox, som kuraterer byrummet med vægt på fællesskab gennem aktiviteter og kultur.

PIX og PostBox sørger for det gode vejr, og man vil kunne nyde rosévin og popcorn til filmene undervejs. Vi viser tre film, som nok skal holde dig i stødet: En zombiekomedie, en Tarantino-klassiker og en deadpan-kultkomedie.

Filmprogrammet bliver som følger:

10/8: Shaun of the Dead
“London-gutten Shaun har problemer med familien og hænger mest ud på sin lokale pub. Det går dårligt på jobbet, og hans kæreste er træt af ham. Og nu begynder en flok zombier så også at hærge byen. Shaun indser, at han må tage sig sammen, og han beslutter sig for at bekæmpe zombierne for at vinde sin kæreste tilbage og ikke mindste sikre sig sin pladesamling”.

11/8: Pulp Fiction
“Quentin Tarantinos 90’er-klassiker har i dag almen status som en af verdens bedste film. Den amerikanske filmnørd og instruktør peakede med dette overflødighedshorn af komiske og galgenhumoristiske fortællinger, hvor en række excentriske karakteres veje krydser hinanden i den kriminelle verden. Der er masser af rappe replikker, skuddueller og narko”.

12/8: Napoleon Dynamite
“Napoleon Dynamite er måske den ultimative nørd. Da eleverne på det lokale gymnasium skal vælge vælge en ny formand, stiller Napoleons bedste ven Pedro op. Hans primære modstander er den populære pige Summer. Napoleon beslutter at hjælpe sin kammerat, og han er ikke bange benytte utraditionelle midler i forsøget på at sikre en valgsejr til sin ven. Oplev denne kultklassiker på det store lærred og grin med vennerne over de mange bizarre optrin”.

CPH PIX på Postgrunden præsenteres i samarbejde med PostBox.