31.08.2017

Willy Wonka & Chokoladefabrikken

Har du også altid drømt om at blive lukket ind på en chokoladefabrik? Så har du chancen nu! Den 8. oktober viser CPH PIX den originale ‘Willy Wonka & The Chocolate Factory’ On Location. En chokoladefilm skal selvfølgelig ses i en choko-barons palads, og derfor danner Simply Chocolates spritnye fabrik ramme for visningen!

De fleste af os har en svaghed for den fristende og forførende chokolade – nogle vil sågar gå så langt og kalde det en fetich. På PIX fodrer vi gerne den fetish lidt, og derfor står d. 8. oktober i chokoladens tegn. Dagen starter ud med filmklassikeren om choko-glade Willy Wonka, spillet af Gene Wilder, og rammerne kunne næppe være bedre. Når de sidste rulletekster er kørt over skærmen, vil Simply Chocolate give en eksklusiv rundvisning på fabrikken, og det kan ikke udelukkes, at der vil dukke et par overraskelser op undervejs.

Om filmen

Mel Stuarts ‘Willy Wonka & The Chocolate Factory’ er baseret på Roald Dahls børnebog fra 1964 og har nærmest fået ikonisk status. Vi følger 5 børn, der enten har ædt sig frem til, købt sig til, eller blot været skingrende heldige i jagten på at få fat i en gylden billet. Billetten giver adgang til Willy Wonkas finurlige chokoladefabrik, hvor alt synes muligt. Og lige præcis hvor meget der er muligt, får børnene lov at opdage på egen krop. Bogstavelig talt.

Eventet finder sted den 8. oktober kl. 13.30 hos Simply Chocolate på Amager Landevej 123. Billetter koster 75 kr. og kan købes HER.