04.09.2017

‘Eyes Wide Shut’ On Location

Erotik, mystik og maskebal. Gør dig klar til en aften ud over det sædvanlige, når CPH PIX inviterer til en ekstravagant On Location-visning af Kubrick-klassikeren ‘Eyes Wide Shut’.

Efter at Alice (Nicole Kidman) fortæller, at hun har seksuelle fantasier om andre mænd, bliver hendes mand, Bill (Tom Cruise), jaloux. Han tager på en farlig rejse til et erotisk maskebal i New Yorks seksuelle underverden, hvor han leger med ilden og flirter med utroskaben. Han finder dog hurtigt ud af, at han er ude, hvor han ikke kan bunde…

Kubricks erotiske drama byder på et maskebal af den mere pikante (lingeri)skuffe og lægger op til en stemningsfuld aften, der ikke ryger i glemmebogen lige foreløbig. I tråd med filmens univers, holder vi adressen for aftenen hemmelig, og udleverer kun kodeordet til de indviede gæster. Vi kan dog afsløre, at det bliver en af de mest prominente lokationer i indre København.

Har du mod på en mystisk aften? Så iklæd dig en maske, træk i dit stiveste puds, og lad os føre dig ind i en verden af pomp, pragt og passion.

Kodeord og adresse bliver oplyst ved køb af billet. Bemærk, at der er et begrænset antal billetter til salg.

‘Eyes Wide Shut’ On Location

5. oktober kl. 19:00
Billet: 180 kr.
Køb billet