11.09.2017

PIX On Location

Film skal ses, hvor du ikke troede, at de skulle ses! På CPH PIX hiver vi udvalgte film ud af biografmørket for at vise dem på nye, spændende locations, og i år er ingen undtagelse. Gå ikke glip af årets On Location-serie, når vi tager dig rundt i Københavns kringelkroge og viser film på chokoladefabrikker, vinbarer, slotte eller på super hemmelige steder.

Sideways & Pinot Noir

Forbered dine smagsløg, når vi inviterer til en aften i pinot noir-druens tegn på Toto Vin & Spisebar. I deres autentiske vinkælder viser vi den legendariske og tåkrummende film ’Sideways’, der fik roadtrip-genren, himmelråbende pinagtigheder og kærlighed til (god!) rødvin til at gå op i ét. Har du blot en lille svaghed for pinot noir-druens røde lyksaligheder, så er det en On Location-visning, du på ingen måde må misse! Den eneste regel på aftenen er: absolut INGEN Merlot!

‘Sideways’ på Toto Vin & Spisebar
8. og 9. oktober kl. 19.15
Læs mere, og køb billet her.

 

‘Eyes Wide Shut’ On Location

Uden tvivl årets mest sexede superstar i On Location-serien! Lad dig forføre til et maskebal, når vi viser Kubrick’s klassiker ‘Eyes Wide Shut’ og byder mystik på en hemmelig, men yderst eksklusiv location i København, hvor du skal kende kodeordet for at komme ind.

‘Eyes Wide Shut’
5. oktober kl. 19.00
Læs mere, og reserver billet her.

 

Willy Wonka & Chokoladefabrikken

En ægte chokoladefilm skal selvfølgelig ses i choko-baronens palads. Derfor danner Simply Chocolates nye chokoladefabrik på Amager rammerne, når PIX viser den originale ‘Willy Wonka & The Chocolate Factory’ On Location. Efter filmen byder Simply Chocolate på rundvisning, og der dukker nok et par søde overraskelser op undervejs.

Willy Wonka & Chokoladefabrikken’
8. oktober kl. 13.30
Læs mere, og køb billet her.

 

‘Tornerose’ på Rosenborg

Genoplev eventyret om Tornerose på et vaskeægte slot – dog uden en besværlig tjørnehæk! PIX og BUSTER viser den udødelige Disney-klassiker på Rosenborg, og inviterer alle landets små prinser og prinsesser til at deltage, når vi kreerer vores egne kroner, ser film og fortæller spændende historier om de royale. Alle billetindtægter går ubeskåret til Red Barnet.

‘Tornerose’ på Rosenborg
30. september og 1. oktober kl. 16.00
Læs mere, og køb billet her.