30.09.2017

2 trip med Jodorowsky

Den chilenske kultinstruktør Alejandro Jodorowsky er 88 år gammel, men det forhindrer ham ikke i at være på banen med endnu en film, ‘Endless Poetry’, som vi giver dansk premiere på dette års PIX.

For tre år siden viste vi Jodorowskys comebackfilm ‘The Dance of Reality’. Og det gør vi igen i år, fordi den hænger sammen med hans nye film ‘Endless Poetry’, og søndag 1/10 i Cinemateket kan du tage på dobbelt psykoanalytisk psykedelikatrip, når vi viser filmene lige efter hinanden.

‘The Dance of Reality’ er Jodos stærkt personlige og meget specielle selvbiografiske film, Fellini på syre, og sat i hans barnsdomby, Tocopilla, på den chilenske kyst. I ‘Endless Poetry’ er vi tilbage i Tocopilla, hvor den unge Alejandro er blevet ældre og finder ud af, at der vejen til frigørelse er stormombrust kærlighed og sex.

Vi garanterer et dobbelt trip af de helt stærke, der uden tvivl vil sætte kolorit på din søndag. ‘The Dance of Reality’ ruller kl. 13.45, mens der er dømt ‘Endless Poetry’ kl. 16.45, så du lige har en time til at strække ben. God tur ind i chilenerens krøllede hjerne!