05.10.2017

NY FILM: I Kill Giants

Anders Walter vandt en Oscar for sin kortfilm ‘Helium’, og nu er han klar med sin spillefilmsdebut; den forrygende fantasy-thriller ‘I Kill Giants’. Få et eksklusivt sneak peak på filmen, der endnu ikke har en dansk premieredato.

‘I Kill Giants’ havde verdenspremiere på Toronto Film Festival i sidste måned, hvor den fik en begejstret modtagelse. Filmen om en utilpasset teenagepige, der slås med kæmper og monstre i sin egen verden, er allerede blevet sammenlignet med ‘Pans labyrint’, ‘Where the Wild Things Are’ og ‘7 minutter over midnat’.

Om filmen

Med blændende dramatisk og visuel sikkerhed lader Walter de indre og ydre verdener smelte sammen for nørden Barbara (Madison Wolfe). Hun mobbes i skolen og negligeres hjemme og søger derfor, mere og mere besat, tilflugt i sit eget Dungeons & Dragons-univers, hvor hun kan tage kampen op med dæmoner og kæmper. Walter får forrygende præstationer ud af sine skuespillere (som også tæller den nye britiske stjerne Imogen Poots), og giver ubesværet de komplekse følelser liv og nærvær. ‘I Kill Giants’ er en både overraskende og medrivende film, der efterlader alle os – som i stort og småt stadig kæmper med ensomhed, misforståelse og indre kæmper – med fornyet håb og styrke.

Vi viser filmen den 11. oktober kl 19.00 i Grand. Se traileren og sikr dig billetter HER.