11.10.2017

Come and play with us, Danny! Forever and ever and…

Den imponerende udstilling ‘Stanley Kubrick – The Exhibition’ kører lige nu på Gl. Strand som kulminationen på et helt års fejring af Kubricks mesterlige filmunivers. Du kan fange udstillingen helt frem til 14. januar.

Det er en udsøgt samling af Kubrick-artefakter der venter på Gl. Strand frem til den 14. januar 2018, og man er garanteret en fantastisk rejse gennem instruktørens karriere, fra hans prisvindende fotografarbejde for Look Magazine og frem til de uafsluttede projekter, som han efterlod sig ved sin pludselige død i 1999.

Se hele 700 elementer fra mesterens personlige arkiv, fra manuskripter med egne noter, designmodeller, visuelle skitser og originale rekvisitter som Dave Bowmans rumhjelm fra fra ‘Rumrejsen år 2001’, tvillingernes kjoler og skrivemaskinen fra ‘Ondskabens Hotel’ til maskerne fra ‘Eyes Wide Shut’, som CPH PIX selv kørte en meget særlig on location visning på i løbet af årets filmfestival. Udstillingen på Gl. Strand er et must for alle Kubrick-fans, men også for filmnørder generelt.

Udstillingen kører frem til 14. januar 2018. Læs mere her