11.10.2017

Månedens Film: ‘Good Time’

Bankrøvere på syre. I oktober kan du opleve Safdie-brødrenes Cannes-roste adrenalinsus med Robert Pattinson i absolut topform. ‘Good Time’ er månedens film i Cinemateket.

Robert Pattinson er bankrøveren Conny, der får bragt sig selv og sin mentalt handicappede bror Nick (Benny Safdie) i fedtefadet. Vi følger ham gennem New Yorks gader fra røverier og kidnapning af en bandageindbundet hospitalspatient til tilflugtssted hos en ældre dame og videre på syret natterend i en forlystelsespark.

‘Good Time’ er den mest toptunede og flabet underholdende thriller i årevis, og bag de tilsyneladende tilfældigheder instruerer Safdie-brødrene deres kup med et overblik og en præcision, der er Egon Olsen værdig. Som IndieWires anmelder skrev fra verdenspremieren i Cannes: “Der findes ganske enkelt ingen andre nutidige filmmagere, der på dette niveau er i stand til simultant at skabe komedie og heftig suspense.”
David Lopatins (aka Oneohtrix Point Never) soundtrack til filmen er et kompromisløst miks af støj og smukke synths, og vandt prisen for årets bedste soundtrack på Cannes festivalen.

Spilleperiode: 8. oktober – 21. oktober.

Læs mere og køb billet her.