11.10.2017

PIX on stage: Diktatoren

Du kan stadig nå at opleve Nikolaj Cederholms stjernebesatte og visuelt stærke teaterversion af Chaplins legendariske komedie ’Diktatoren’. En rørende, morsom og relevant fortælling om kampen for en verden uden krig. Forestillingen spiller på Nørrebro Teater frem til den 29. oktober.

I Chaplins berømte klassiker vågner en jødiske barber, efter 20 år med hukommelsestab, op til en ny og barsk virkelighed, hvor den opblæste diktator Hynkel manipulerer med verdensfreden og drømmer om den rene ariske race. Barberen tager kampen op mod Hynkel, og skæbnen vil, at ligheden mellem barberen og diktatoren er så stor, at de en dag bliver forvekslet.

Forestillingen præsenteres i samarbejde med Nørrebro Teater og spiller frem til den 29. oktober. Læs mere og køb dine billetter her.