18.10.2017

Hvordan gør vi PIX’18 endnu bedre?

Vi vil huske tilbage på PIX’17 som et fantastisk festivalår – og tak til jer for det! Men vi stræber efter at blive endnu bedre næste år, og derfor har vi brug for din hjælp. Giv din mening til kende i vores spørgeskemaundersøgelse og vind fribilletter til PIX’18!

Fik du uddelt hjerter til din favoritfilm i Politikens Publikumskonkurrence? Fik du stillet Trine Dyrholm et spørgsmål? Eller fik du skrålet med på alle de kendte sange fra ‘Terkel i knibe’? Uanset hvad håber vi, at du har haft en masse gode oplevelser på festivalen og haft det lige så skægt med at gå på opdagelse i programmet, som vi har haft med at sammensætte det.

Netop din oplevelse af festivalen betyder rigtig meget for os, så vi kan fortsætte med at gøre PIX endnu bedre. Derfor håber vi, at du vil bruge 5-10 minutter af din tid på at udfylde et kort spørgeskema om din oplevelse af årets festival. Du deltager samtidigt i lodtrækningen om 3 x 2 fribilletter til PIX’18.

Besvar spørgeskemaet HER