14.11.2017

SIDSTE CHANCE: Oplev ’Monster’ i Skuespilhuset

Til januar vender den ultrapopulære forestilling ’Monster’ tilbage til Skuespilhuset for allersidste gang, når CPH PIX og Eventministeriet inviterer til tre ekstraforestillinger mellem den 7.-9. januar. ’Monster’ er baseret på den sande historie om Aileen Wuornos, der er bedst kendt som USA’s første kvindelige seriemorder.

Aileen Wuornos arbejde i årene 1989 og 1990 som prostitueret langs hovedvejene i Daytona Beach, Florida. Da hun en dag møder en voldelig kunde, slår hun ham ihjel og stjæler hans bil. Det bliver begyndelsen på et mønster, hvor Aileen i løbet af ét år slår hele syv mænd ihjel.

Forestillingen bygger på omfattende materiale om sagen bl.a. fra dokumentarfilmene ’Life and Death of A Serial Killer’ og ’The Selling of A Serial Killer’ – begge af Nick Broomfield samt Hollywoodfilmen ’Monster’ af Patty Jenkins med Charlize Theron og Christina Ricci i hovedrollerne.

’Monster’  kan opleves fra den 7.-9. januar på Mellemgulvet i Skuespilhuset. Læs mere og køb dine billetter her