13.03.2018

Bliv marketingpraktikant hos CPH PIX

Vil du være med til at promovere og skabe kendskab og synlighed omkring en af Københavns mest markante kulturbegivenheder?

Så er det måske dig, vi leder efter.

Som marketingpraktikant kommer du til at indgå i et team med 4 andre praktikanter, en marketingkoordinator og festivalens marketingansvarlige. Du kommer helt tæt på promoveringen af årets festival, og får samtidig mulighed for at sætte dit eget aftryk på festivalens kick-off-aktiviteter. Dine arbejdsopgaver vil variere i løbet af praktikperioden, men består i store dele af:

– distribution og koordinering af flyers, programaviser og andet markedsføringsmateriale
– planlægning og afvikling af større sponsorevents og gallaer, sponsorpleje samt indgåelsen af nye, mindre produktsponsorater
– oplæring af og kontakt til festivalens mange frivillige
– håndtering af billetter og rabatordninger samt løbende dialog med biografer
– udarbejdelse og analyse af brugerundersøgelse
– under selve festivalen vil du desuden få ansvaret for den daglige drift af vores festivalcentrum i Cinemateket og Palads

Du vil ofte være festivalens ansigt udadtil, og dermed en vigtig relation til vores publikummer, eksterne samarbejdspartnere og internationale gæster. Derfor lægger vi stor vægt på, at du er imødekommende og har et godt øje for service. Du kan arbejde struktureret, selv tage initiativ til nye opgaver, og håndtere stressede situationer. Du har gode koordineringsevner og lavpraktiske opgaver afskrækker dig ikke. Er du flydende på engelsk i skrift og tale er det kun et plus, men bestemt ikke et krav. Da der skal køres meget under festivalen, er kørekort ligeledes en meget stor fordel.

Til gengæld tilbyder vi en udfordrende og social arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, plads til skøre ideer og en masse sociale arrangementer. Du kommer helt ind i maskinrummet og får praktisk erfaring med salg og markedsføring af en stor kulturbegivenhed samt et unik indblik i filmbranchen.
 

Praktisk info

Praktikperioden løber fra 1. august til 31. oktober og er som udgangspunkt fuldtid (37 timer), men arbejdspresset varierer, og vi tager selvfølgelig hensyn til dit studie. Praktikken er ulønnet og det er derfor vigtigt, at du kan bruge den som led i en igangværende uddannelse. Det er en forudsætning, at du kan arbejde alle dage (også weekender) under festivalen fra 27. september til 10. oktober.
 

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist er 15. april 2018 kl. 12.00. Vi indkalder løbende til samtaler. Send en motiveret ansøgning samt CV til praktik@cphpix.dk.

Har du spørgsmål til praktikstillingen, er du velkommen til at kontakte festivalens marketingansvarlige, Sofie Bjerregaard, på sofie@cphpix.dk eller på tlf. 33454730
 

Om CPH PIX

CPH PIX er Danmarks største spillefilmfestival med over 78.000 besøgende. Hvert år inviterer vi børn, unge og voksne indenfor i biografmørket til 14 dage med mere end 150 af de bedste, nyeste og mest øjenåbnende film fra hele verden på programmet. Næste udgave finder sted fra 27. september til 10. oktober i biografer rundt om i København.