13.03.2018

CPH PIX søger praktikanter til børn og ungeredaktion

Vil du være med til at udvikle og formidle aktiviteter til børn og unge for en af Københavns største kulturbegivenheder?

Så er det måske dig, vi leder efter.

CPH PIX er Danmarks største spillefilmfestival med over 78.000 besøgende hvert år. Næste udgave finder sted i år fra 27. september til 10. oktober i København, og i den forbindelse søger vi praktikanter, der har lyst til at prøve kræfter med formidling og afvikling af filmoplevelser for børn, unge og skoler som en del af festivalens skole- og familieprogram BUSTER.

Som praktikant i vores børne- og ungeafdeling kommer du til at indgå i et team med 1-2 andre praktikanter samt festivalens ansvarlige for skole- og familieaktiviteter. Du vil samtidig arbejde i tæt kontakt med festivalens øvrige afdelinger, som kommunikation, program og event.

Dine arbejdsopgaver består i at udforme og afvikle aktiviteter, der rækker ud over filmprogrammet, research og tilrettelæggelse af inspirations- og undervisningsmaterialer samt formidling og outreach af festivalens skole- og familieprogram til skoler, institutioner og familiepublikummet i Københavnsområdet.

Du vil få ansvaret for dine egne mindre projekter – fra konceptudvikling og budgethåndtering til tilrettelæggelse og afvikling. Derfor forventer vi, at du kan tænke kreativt, arbejde struktureret og har stor interesse for at skabe og formidle kulturtilbud til børn og unge – både til underholdning og undervisningsbrug. Vi forventer ligeledes, at du har mod på selv at tage initiativ til nye opgaver, at du kan lide at skrive – og gør det godt og fejlfrit – og ikke er bange for at gribe knoglen, når det er nødvendigt.

Til gengæld tilbyder vi en udfordrende og social arbejdsplads, hvor du kommer med helt ind i maskinrummet. Du får praktisk erfaring med at udvikle, præsentere og afvikle kulturtilbud med fagligt og dialogskabende indhold for børn og unge, og samtidig vil du i løbet af praktikperioden få et unikt indblik i film- og kulturverdenen og hvad det vil sige at producere en filmfestival
 

Praktisk info

Praktikperioden løber fra 1. august til 31. oktober og er som udgangspunkt fuldtid (37 timer), men arbejdspresset varierer, og vi tager selvfølgelig hensyn til dit studie. Praktikken er ulønnet og det er derfor vigtigt, at du kan bruge den som led i en igangværende uddannelse. Det er en forudsætning, at du kan arbejde alle dage (også weekender) under festivalen fra 27. september til 10. oktober.
 

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist er 15. april 2018 kl. 12.00. Vi indkalder løbende til samtaler. Send en motiveret ansøgning samt CV til praktik@cphpix.dk.

Har du spørgsmål til praktikstillingen, er du velkommen til at kontakte Sidsel Søgaard Spas på sidsel@cphpix.dk eller på tlf. 3345 4738.
 

Om CPH PIX

CPH PIX er Danmarks største spillefilmfestival med over 78.000 besøgende. Hvert år inviterer festivalen børn, unge og voksne indenfor i biografmørket til 14 dage med mere end 150 af de bedste, nyeste og mest øjenåbnende film fra hele verden på programmet. Næste udgave finder sted fra 27. september til 10. oktober i biografer rundt om i København.