13.03.2018

CPH PIX søger praktikanter til videoproduktion

Er du en dygtig videograf, kan du lide at nørde med filmtekniske detaljer og kunne du tænke dig at udvikle og producere videoindhold for en af Københavns største kulturbegivenheder?

Så er det måske dig, vi leder efter.

CPH PIX er Danmarks største spillefilmfestival med over 78.000 besøgende. Næste udgave finder sted fra 27. september til 10. oktober i København, og i den forbindelse søger vi to nye praktikanter, der skal hjælpe med at udvikle og producere videocontent til festivalens kanaler.

Som videopraktikant kommer du til at indgå i et team med 5-6 andre praktikanter, en pressekoordinator og festivalens kommunikationsansvarlige. Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i at bidrage til udviklingen af nye indholdsformater til web og sociale medier samt filme og klippe trailers, interviews og Q&As med festivalens gæster, koncerter og andre events under festivalen.

Du vil få ansvar for dine egne projekter – fra konceptudvikling til tilrettelæggelse og produktion. Derfor forventer vi, at du kan tænke kreativt, har stor æstetisk sans og er eminent til at omsætte ideer til visuelle udtryk. Du kan arbejde struktureret og levere opgaver af høj kvalitet i et hurtigt tempo. Da du selv skal bidrage til alle produktionens faser forventer vi, at du har stærke tekniske færdigheder og er rutineret bruger af Final Cut, Premier eller et andet klippeprogram. Har du erfaring med motion grafics er det kun et plus, men bestemt ikke et krav. Praktikken kræver at du selv har kamera samt klippeprogram på computeren.

Til gengæld tilbyder vi en udfordrende og social arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, plads til skøre ideer og en masse sociale arrangementer. Du kommer helt ind i maskinrummet og får mulighed for at forme en rød tråd og sætte dit eget præg på indhold til festivalens egne platforme og sociale kanaler.
 

Praktisk info

Praktikperioden er med start 1. juni eller 1. august og løber frem til 31. oktober. Arbejdstiden er som udgangspunkt fuldtid (37 timer), men arbejdspresset varierer, og vi tager selvfølgelig hensyn til dit studie. Praktikken er ulønnet og det er derfor vigtigt, at du kan bruge den som led i en igangværende uddannelse. Det er en forudsætning, at du kan dedikere al din tid (også weekender) under festivalen fra 27. september til 10. oktober.
 

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist er 15. april 2017 kl. 12.00. Vi indkalder løbende til samtaler. Send en motiveret ansøgning samt CV til praktik@cphpix.dk. Vedhæft gerne portfolio.

Har du spørgsmål til praktikstillingen, er du velkommen til at kontakte festivalens kommunikationsansvarlige, Sofie Bjerregaard, på sofie@cphpix.dk eller på tlf. 33454730.
 

Om CPH PIX

CPH PIX er Danmarks største spillefilmfestival med over 78.000 besøgende. Hvert år inviterer festivalen børn, unge og voksne indenfor i biografmørket til 14 dage med mere end 150 af de bedste, nyeste og mest øjenåbnende film fra hele verden på programmet. Næste udgave finder sted fra 27. september til 10. oktober i biografer og alternative venues rundt om i København