02.05.2018

Forpremiere: ‘Isle of Dogs’

CPH PIX og Soundvenue inviterer til forpremiere på det seneste pletskud fra den altid forrygende Wes Anderson, hundeeventyret ‘Isle of Dogs’, i Grand Teatret den 13. maj.

Wes Anderson er tilbage efter fire års pause med sin anden stjernespækkede stopmotion-film, ‘Isle of Dogs’, der har stemmer af Bryan Cranston, Bill Murray, Edward Norton, Tilda Swinton, Scarlett Johansson, Greta Gerwig og Yoko Ono – bedre hundeforsamling kan man næppe ønske sig!

Filmen fik en bragende flot modtagelse, da den tidligere på året åbnede Berlinalen med sin verdenspremiere, hvorfra Wes Anderson også modtog Sølvbjørnen for bedste instruktion.

‘Isle of Dogs’ foregår i en nær fremtid i Japan, hvor borgmesteren af Megasaki City, den korrupte og grusomme Kobayashi, har dømt alle byens hunde til at hensygne en kummerlig tilværelse i eksil på lossepladsøen Trash Island. Det ser sort ud for øens beboere, lige indtil den 12-årige dreng Atari sætter sig for at finde sin elskede vagthund Spots.

‘Isle of Dogs’ indeholder mange af Andersons velkendte træk fra den ultra-stiliserede verden, til deadpan-humor og historien om en gruppe rodløse outsiders. Endnu engang slår Anderson fast, at han er dukkefører i eget fantasifulde univers.

 

‘ISLE OF DOGS’ FORPREMIERE
Grand Teatret
den 13. maj kl. 19:00
Billet: 95kr.