Billetinformation

Billetter til festivalens BUSTER-visninger kan kun købes online. Der findes forskellige billetpriser- og typer afhængig af, om du er en skoleklasse, børnehave eller familie. Bemærk, at billetter til skolevisninger refunderes eller ombyttes ikke.

Billetsalget til skoleprogrammet startede den 12. juni. Alle andre billetter kan købes fra 13. september.

Skolevisninger & workshops

Er du skolelærer, har du mulighed for at tage dine elever med ind til en anderledes filmoplevelse. Der findes i alt tre forskellige billettyper og –priser til årets BUSTER-skoleprogram. Alle billetter købes gennem festivalens eget billetsystem og betales med kreditkort eller via EAN-nummer. Gælder dog ikke visninger og workshops i Planetariet og FILM-X.

Priser
Billetter til almindelige skolevisninger koster 15 kr. pr. billet.

Billetter til et workshopforløb koster 600 kr. pr. klasse (inkl. materialer og evt. filmvisning). Vær opmærksom på, at enkelte workshops har andre billetpriser – dette vil fremgå under den enkelte workshopbeskrivelse.

Billetter til lærerworkshops koster 100 kr. pr. billet.

Bemærk
Billetter til skolevisninger kan kun købes, ikke reserveres, og refunderes eller ombyttes ikke. Købslink findes under de enkelte film i programmet. Betaling med EAN-nummer kan ske til og med den 18. august. Herefter modtages kun kreditkort. Køb derfor dine billetter i god tid, hvis du ønsker at betale med EAN-nummer.

Ved betaling med EAN-nummer pålægges et administrationsgebyr på 50 kr.

Billetter til almindelige skolevisninger er unummererede. For at sikre, at klassen kan sidde samlet, opfordrer vi derfor skoler til at komme i god tid.

Skolevisninger i Tycho Brahe Planetarium
Billetter til skolevisninger i Tycho Brahe Planetarium reserveres via Planetariets skoleservice – enten på mail skole@tycho.dk eller telefon 3318 1989 (telefontid i tidsrummet 15.00-16.00 tirsdag, torsdag og fredag).

Det er muligt at betale via EAN-nummer ved udfyldelse af voucher ved ankomst.

Workshops i FILM-X
Billetter til workshops hos FILM-X købes gennem FILM-Xs egen hjemmeside, og betales via EAN-nummer. Billetlink findes under programbeskrivelsen for workshoppen ‘Se film, lav film! – tør du være dig selv?’.

Billetprisen for denne workshop er 700 kr./klasse.

Familievisninger

Billetter til ordinære filmvisninger i weekenderne koster 15 kr., hvis ikke andet er oplyst. Billetter købes online via vores hjemmeside eller hos den pågældende biograf online, pr. telefon eller i det fysiske billetsalg.

Har du spørgsmål til billetkøb kan du kontakte festivalen på telefon 3345 4738 eller på mail info@buster.dk. Kontoret holder lukket i ugerne 27-29.

Børnehavevisninger

Børnehavevisninger er gratis for institutioner og består af kortfilmspakker á 30 min.

 

BILLETTYPER

Billetter til årets skoleprogram kan kun købes online.

Billetter til skoleprogrammet kan købes via EAN-nummer til og med 18. august. Herefter modtages kun kreditkort. Bemærk, at billetter købt til skolevisninger ikke refunderes eller ombyttes.

KONTAKT

Har du spørgsmål til køb af billetter i skoleprogrammet, kan du kontakte os på telefon 3345 4738 eller på mail info@buster.dk.