CPH PIX søger praktikant til børn & ungeredaktion

Brænder du for kulturproduktion og aktiviteter for børn og unge, og vil du være med til at udvikle nye workshops og samarbejder for Danmarks største spillefilmfestival?

Så er du måske vores nye praktikant.

CPH PIX er Danmarks største spillefilmfestival for filmfans i alle aldre med et program bestående af mere end 180 af de nyeste, bedste og modigste film fra hele verden, koncerter, debatter, workshops og en masse andre særevents, der er med til at gøre festivalen til en af Københavns mest profilerede kulturbegivenheder. Næste udgave finder sted i efteråret 2018, men vi har allerede nu brug for din hjælp til at få stablet festivalens skoleprogram, BUSTER, på benene.

Som praktikant i vores børn og ungeredaktion kommer du til at indgå i et team med 2 programpraktikanter og en række af festivalens fastansatte. Du kommer helt tæt på udviklingen af kampagner, workshops, undervisningsmaterialer og filmvisninger for børn, unge og lærere, ligesom du vil have kontakt til flere af festivalens mange samarbejdspartnere omkring nye ideer. Dine arbejdsopgaver består i idéudvikling, fundraising og ikke mindst produktionen og formidling af årets skoleprogram, som vi lancerer op til sommerferien.  

Hos CPH PIX er vi bestemt ikke bange for at give dig ansvar. Men vi forventer til gengæld, at du tænker kreativt, arbejder struktureret og har en brændende lyst til at skabe og formidle kulturtilbud til børn, unge og skoler. Du skal være klar til at tage initiativ til nye opgaver, du er vild med at skrive – og så gør du det godt og fejlfrit. Har du indblik i eller erfaring med undervisning eller udvikling af aktiviteter til undervisningsbrug, er det bestemt et plus.

Til gengæld tilbyder vi dig en udfordrende og social arbejdsplads, hvor vi trækker dig helt ind i maskinrummet. Du får praktisk erfaring med udviklingen af nye samarbejder og kulturtilbud – særligt med fokus på fagligt og dialogskabende indhold for børn og unge – og ikke mindst får du i løbet af praktikken et helt unikt indblik i både film- og kulturverdenen.     

Praktikperioden løber fra slut februar til slut juni. Arbejdstiden er som udgangspunkt 30 timer/uge, men kan tilpasses dit studie. Praktikken er ulønnet, og det er derfor vigtigt, at du kan bruge den som led i en igangværende uddannelse.

Ansøgningsfrist er 8. december 2017 kl. 12.00. Vi indkalder løbende til samtaler.

Motiveret ansøgning samt CV sendes til praktik@cphpix.dk.

Har du spørgsmål til praktikstillingen, er du velkommen til at kontakte Sidsel Søgaard Spas på sidsel@cphpix.dk eller på tlf. 33454749