My Entire High School Sinking Into the Sea

14+

Anbefalet for 8.–10. Klasse

Nej, titlen lyver ikke, det er lige præcis hvad der sker. Så nu er gode dyr rådne. Har vennerne Dash og Assaf mon held til at redde deres skolekammerater fra den synkende skude og blive dagens helte i skysovs? Få syn for sagen i denne absurde komedie, der er katastrofefilmens svar på ‘Breakfast Club’.

Tema #Animation#Identitet#Skoleliv


Fag #Billedkunst#Dansk#Engelsk

283832

Dash er en ung ambitiøs skolebladsskribent med hang til overdrivelse og en temmelig bedrevidende attitude. Så da han finder ud af, at skolen kan synke i havet hvert øjeblik, det skal være, er der sjovt nok ingen, der tror ham. Men katastrofen indtræffer, og outsiderne Dash og bedstevennen Assaf må træde i karakter. Dette er skoleeksemplet på 'Titanic', og her handler presset ikke om, at man er bange for at dumpe i kemi, men om hvorvidt man når ud af den synkende betonklods med livet i behold (og helst også redder hende den lækre elevrådsforkvinde)! En befriende anarkistisk tegnefilmkomedie holdt i en streg af den gamle skole. Filmen kunne snildt være i familie med 'South Park' eller 'Beavis & Butthead' og så smidt i en blender med John Hughes' bagkatalog og 'The Poseidon Adventure'.

Se Visninger

UV-materialer

Arbejd videre med skoleliv i aktiviteten "Skam – Hele skolen hater meg". Her skal I se et uddrag af af første sæson af tv-serien "Skam" og arbejde med det norske sprog og seriens karakterer.

Tips til lærere

Filmen er oplagt at behandle i Billedkunst med fokus på tegnefilm og -serier til at vise, hvor sjovt og kreativt man kan udfolde sig i faget, ligesom den er relevant at benytte i Engelsk.

Originaltitel My Entire High School Sinking Into the Sea
Land USA
Produktionsår 2016
Spilletid 72 min
Instruktør Dash Shaw
Sprog Engelsk
Undertekster Uden undertekster

Visninger

Dato Tidspunkt Venue Gem i din kalender Billetter
28/09-201719:00CinemaxXGemKøb
3/10-201710:00Empire BioGemKøb
7/10-201721:15GloriaGemKøb
10/10-201710:00CinemaxXGemKøb