Ballerina

7+

Anbefalet fra 7 år

Kom med til forpremiere på animationsfilmen 'Ballerina', og følg Félicie på et eventyr gennem det gamle Paris fyldt med piruetter og skøre opfindelser. Den unge pige stikker af fra hjembyen i håb om at blive professionel balletdanser i hovedstaden. Men at nå drømmen bliver ikke sådan lige en dans på roser.

Tema #Eventyr#Mod#Venskab


284579

Følg dine drømme, og giv aldrig op! Félicie er en ung, forældreløs pige fra en lille by i Frankrig. Hun drømmer om at blive balletdanser, og sammen med sin bedste ven, Victor, der vil være verdensberømt opfinder, stikker hun af fra et børnehjem og drager mod Paris. Félicie vil gøre alt for, at hendes drøm skal gå i opfyldelse, og derfor stjæler hun sin største rivals identitet for at komme ind på balletskolen. Hun finder dog straks ud af, at der skal mere end talent til, og hun må kæmpe som aldrig før for at nå sin drøm: at blive ballerina i operaen i Paris. Find balletskoene og tylskørtet frem fra gemmerne, og kom med på et blændende eventyr til fortidens Paris, når vi inviterer til forpremiere på animationsperlen 'Ballerina'.

Se Visninger

Mere end film

Til enhver ballerina-film bør der være en tilhørende balletopvisning. Derfor har BUSTER sørget for, at Therese Bøvings balletskole fortryller jeg med pirouetter, tenduer og pliéer, så I kan komme i vaskeægte ballerina-stemning inden filmen.

Originaltitel Ballerina
Land Canada, Frankrig
Produktionsår 2016
Spilletid 90 min
Instruktør Eric Warin, Eric Summer
Sprog Dansk

Visninger

Dato Tidspunkt Venue Gem i din kalender Billetter
7/10-2017
+ Mere end film
10:00PaladsGemKøb