Fra idé til færdig film - gaven, der ikke må ses!

13+

Anbefalet for 7.–10. Klasse

Lær at forstå og bruge filmsproget kreativt på denne intensive filmworkshop hos Frederiksberg Filmværksted. Klassen tages med igennem alle filmproduktionens facetter, når I skal lave jeres egne film hele vejen fra idé over optagelse til færdig film.

Tema #Alternativt læringsrum#Filmisk fortælling#Filmiske virkemidler#IT og medier#Workshop


Fag #Dansk#Filmkundskab#Understøttende undervisning

303299

I denne heldagsworkshop på Frederiksberg Filmværksted skal eleverne lave en film, hvor omdrejningspunktet er en gave, der ikke må ses. Eleverne skal selv beslutte, hvem filmens karakterer er, hvorfor gaven gives og selvfølgelig, om det er en god eller dårlig gave: Er der for eksempel en killing, en bombe eller guldbarrer i gaven?
Eleverne møder op i grupper med en færdig idé og et storyboard, og bliver fulgt igennem filmproduktionens faser af Frederiksberg Filmværksteds dygtige undervisere. Vi benytter professionelt udstyr og gennemgår alle dele af filmproduktion: Fra kreativ kameraføring, over troværdigt skuespil, til flotte rulletekster. Når eleverne laver en film, hvor omdrejningspunktet - gavens indhold - ikke må vises, lærer de at benytte filmsproget på en legende og udfordrende måde. Vær opmærksom på, at denne workshop kræver forberedelse i klassen. Der er plads til op til 28 deltagere på workshoppen.
Workshoppen afholdes af Frederiksberg Filmværksted i samarbejde med BUSTER.

Se Visninger

UV-materialer

Forberedelse: Forberedelsesmaterialer tilsendes tilmeldte forud for workshoppen. Det forventes, at klassen bruger 2-3 lektioner på forberedelse.

Tips til lærere

Bemærk at workshoppen varer fem en halv timer inkl. pauser og slutter kl. 14:30.

Originaltitel Fra idé til færdig film - gaven, der ikke må ses!
Land
Produktionsår
Spilletid 330 min
Instruktør

Visninger

Dato Tidspunkt Venue Gem i din kalender Billetter
28/09-2017
UDSOLGT
9:00Frederiksberg FilmværkstedGem
3/10-2017
UDSOLGT
9:00Frederiksberg FilmværkstedGem
10/10-2017
UDSOLGT
9:00Frederiksberg FilmværkstedGem