Rita & krokodille på nye eventyr

3+

Anbefalet fra 3 år

Rita & Krokodille er tilbage! Tag med, når lille Rita og hendes bedste ven og trofaste følgesvend, Krokodille, drager på helt nye udflugter. Med rygsækken pakket og madpakken smurt, kan de tage lige hvorhen de vil. Med disse fem afsnit fortæller Siri Melchior atterom venskab til de mindste.

Tema #Årstider#Dyr og natur#Opførsel#Venskab


Følg med Rita og Krokodille på eventyr ud i det blå, når vi har premiere på seks splinternye afsnit af den populære danske tegnefilmserie om Rita og Krokodille. Rita er en bestemt, lille pige, der bor sammen med sin meget sultne ven, Krokodille. Med Krokodille ved sin side, tager Rita lige derhen, hvor hun vil. Og selvom det nogle gange kan være lidt svært at enes, finder de altid en fælles løsning til sidst. Vennerne tager denne gang på skitur i de sneklædte bjerge, samler blåbær i skoven, bygger en hyggelig hule i farmors baghave, fodrer fugle nede ved søen, leder efter flotte ting på stranden og tager en smuttur til en særdeles velsmagende planet! BUSTER i børnebiffen er støttet af BUPL's Solidaritets- og kulturpulje.

Se visninger

Mere end film

Find inspiration til at arbejde videre med filmpakken hjemme i børnehaven, ved at downloade vores inspirationsmateriale til ‘Rita og Krokodille på nye eventyr’ lige HER. Materialet sætter fokus på venskab og tager udgangspunkt i udvalgte temaer i de pædagogiske læreplaner for daginstitutioner.

Spilletid 0t 30min
Sprog Dansk tale

Rita & Krokodille: Nat

Rita og Krokodille overnatter hos farmor. De har planer om at blive oppe hele natten. Vennerne kigger på stjerner gennem et gammelt teleskop. De kan ikke finde nogle stjerneskud, men opdager i stedet en helt speciel - og meget velsmagende - planet.

Originaltitel Rita & Krokodille: Nat
Land Danmark
Produktionsår 2017
Længde 5 min
Instruktør Siri Melchior
Sprog Dansk

Rita & Krokodille: Blåbær

Rita og Krokodille er taget på blåbærjagt. De konkurrerer om, hvem der kan samle flest blåbær. Men det er lidt svært for Krokodille at lade være med at spise blåbærerne imens. Rita finder en kanin i skovbunden, som hun ikke har lyst til at give tilbage. Men hvor blev Krokodille af i mellemtiden?

Originaltitel Rita & Krokodille: Blåbær
Land Danmark
Produktionsår 2017
Længde 5 min
Instruktør Siri Melchior
Sprog Dansk

Rita & Krokodille: Bygger en hule

Rita og Krokodille bygger hule i farmors baghave. Rita går ihærdigt til værks med byggeriet, men Krokodille vil hellere kigge på skyformationer. Men da det begynder at blæse op udenfor, vil Rita ikke lukke Krokodille ind i hulen.

Originaltitel Rita & Krokodille: Bygger en hule
Land Danmark
Produktionsår 2017
Længde 5 min
Instruktør Siri Melchior
Sprog Dansk

Rita & Krokodille: Duen

De to venner er denne gang ude at fodre fugle. Rita vil helst fodre anden, gåsen og svanen, men ikke duen. Også selvom duen er den eneste fugl, der ikke er bange for Krokodille. Men det viser sig at være svært at bestemme, hvilke fugle der får frø.

Originaltitel Rita & Krokodille: Duen
Land Danmark
Produktionsår 2017
Længde 5 min
Instruktør Siri Melchior

Rita & Krokodille: På ski

I dette afsnit er Rita og Krokodille taget på skitur. Krokodille er nybegynder og kører noget hasarderet. De har aftalt, at de først skal spise madpakken, når de kommer op til bænken oppe på bakken. Men da de når derop, er madpakken ikke længere i rygsækken. Mon Krokodille har spist den?

Originaltitel Rita & Krokodille: På ski
Land Danmark
Produktionsår 2017
Længde 5 min
Instruktør Siri Melchior

Rita & Krokodille: Stranden

Vennerne er taget en tur på stranden, hvor de leder efter flotte ting i strandkanten. Rita finder to flotte sten, men det er lidt svært at dele dem med Krokodille. Og det bliver ikke nemmere, da Krokodille finder noget meget flottere end Ritas sten.

Originaltitel Rita & Krokodille: Stranden
Land Danmark
Produktionsår 2017
Længde 5 min
Instruktør Siri Melchior

Visninger

Dato Tidspunkt Venue Gem i din kalender Billetter
29/09-201710:00CinemateketGemKøb
1/10-201711:15CinemateketGemKøb
3/10-201711:00CinemateketGemKøb
5/10-201710:00CinemateketGemKøb
7/10-201712:30CinemateketGemKøb
9/10-201711:00CinemateketGemKøb
11/10-201710:00CinemateketGemKøb