Stumfilmskoncert: Filmmusik for børn - live!

A

Anbefalet for alle aldre

Kom og oplev en eftermiddag fyldt med filmmusik af og for børn, når vi blænder op for fire Chaplin-stumfilmklassikere med livemusik - komponeret og spillet af børn og unge. Koncerten er resultatet af workshoppen 'Filmmusik for børn', og den følges op af en inspirerende debat om børns musiske kreativitet.

Tema #Filmmusik#Kreativitet#Sang og musik


Bered dig på filmkoncertfest for alle sanser, når vi byder indenfor til 'Filmmusik for børn' i Pumpehuset. Oplev fire elskede stumfilmklassikere af Chaplin med livemusik spillet af børn og unge, for børn og deres voksne. Arrangementet er kulminationen på fire gruppers intense og kreative arbejde på workshoppen 'Filmmusik for børn', som afholdes i dagene op til arrangementet. Efter koncerterne inviterer journalist Anya Mathilde Poulsen til debat med instruktører, deltagere og branchefolk om børnenes arbejde med filmmusikken, og om børn som filmkomponister - både nu og i fremtiden. Præsenteres i samarbejde med DPA, Rytmisk Center og JazzDanmark. Projektet er støttet af Dansk Komponist Forenings Produktionspulje og KODA´s Kulturelle Midler.

Se visninger

Mere end film

Læs mere om workshoppen bag og tilmeld din 10-14 årige lige HER.
Du kan også læse mere om debatten 'Børn som filmkomponister'HER.

Spilletid 1t 50min

Børn som filmkomponister

Workshoppen 'Filmmusik for børn' viser, at børn og unge har masser af potentiale og talent til at skabe musik og lyd til levende billeder. Efter live-fremførelsen af værkerne fra workshoppen 'Filmmusik for børn' i Pumpehuset inviterer vi til debat om børns audiovisuelle kreativitet.

Originaltitel Børn som filmkomponister
Land
Længde
Instruktør

Visninger

Dato Tidspunkt Venue Gem i din kalender Billetter
8/10-201711:30PumpehusetGemKøb