Kiwi & Strit

3+

Anbefalet fra 3 år

Hjemme hos Kiwi & Strit går det aldrig helt stille for sig. De to gør alting sammen, også selvom har meget forskellige idéer om, hvordan tingene skal gribes an. Tag på sjove hverdagseventyr med Kiwi & Strit, når BUSTER inviterer indenfor til nye afsnit i serien om de to pjuskede fyrer.

Tema #Fantasi#Opførsel#Venskab


Få sat godt gang i lattermusklerne, når de to starutter Kiwi & Strit folder sig ud på slap line! De to finurlige fyre, som du måske kender fra Ramasjang, bor i en lille lysning i skoven ved foden af en stor bakke. Kiwis hus er pænt og rent, mens Strits hus er væltet. Kiwi elsker at gøre tingene som planlagt, Strit kan bedre lide at improvisere. De er meget forskellige, men de gør alting sammen, fordi de er bedste venner, og alting er bare sjovere, når man er to! Så kan det godt være, at man ikke altid tænker ens og nogle gange går fejl af hinanden, men heldigvis kan man altid blive gode venner igen. Følg med to elskelige pelsbolde på otte små hverdagseventyr, når der skal spilles fodbold, bages kage, males et portræt, gøres forårsrent, eller når de ikke kan få nattero på grund af en larmende ko! BUSTER i børnebiffen er støttet af BUPL's Solidaritets- og kulturpulje.

Se visninger

Mere end film

Find inspiration til at arbejde videre med filmpakken hjemme i børnehaven, ved at downloade vores inspirationsmateriale til ‘Kiwi & Strit’ lige HER. Materialet sætter fokus på venskab og tager udgangspunkt i udvalgte temaer i de pædagogiske læreplaner for daginstitutioner.

Spilletid 0t 36min

Kiwi & Strit

De to finurlige fyre Kiwi & Strit bor i en lysning i skoven ved foden af en stor bakke. Kiwis hus er pænt og rent, mens Strits er væltet. Kiwi elsker at gøre tingene som planlagt, Strit kan bedre lide at improvisere. De er meget forskellige, men gør alting sammen, for det er bare sjovere, når man er to! Det kan godt være, at man ikke altid tænker ens og nogle gange går fejl af hinanden, men heldigvis kan man altid blive gode venner igen. Følg med de to elskelige pelsbolde på otte små hverdagseventyr, når de skal spille fodbold, bage kage, gøre forårsrent, eller når de ikke kan få nattero på grund af en larmende ko!

Originaltitel Kiwi & Strit
Land Danmark
Produktionsår 2016
Længde 36 min
Instruktør Esben Toft JACOBSEN
Sprog Ingen dialog

Visninger

Dato Tidspunkt Venue Gem i din kalender Billetter
28/09-201711:00CinemateketGemKøb
30/09-201712:30CinemateketGemKøb
2/10-201710:00CinemateketGemKøb
4/10-201711:00CinemateketGemKøb
6/10-201710:00CinemateketGemKøb
8/10-201711:15CinemateketGemKøb
10/10-201711:00CinemateketGemKøb