Presse

Vi opfordrer alle journalister, der ønsker at dække festivalen til at ansøge om en presseakkreditering. En presseakkreditering giver gratis adgang til alle ordinære visninger under CPH PIX. Bemærk, at der gives et begrænset antal akkrediteringer.

Det er vigtigt, at du i din ansøgning angiver, hvilket medie du repræsenterer samt hvilket dækning, du ønsker at lave af festivalen. Festivalen afgør, om der kan tilbydes en akkreditering på denne baggrund.

Du kan ansøge om en presseakkreditering fra tirsdag den 12. september til mandag den 25. september. Herefter pålægges et administrationsgebyr.

Du vil få en bekræftelsesmail, når vi har modtaget din ansøgning. Vi gennemgår alle ansøgninger løbende.

Ansøg om en presseakkreditering ved at oprette eller logge ind på din CPH PIX-profil og derefter udfylde ansøgningsformularen i akkrediteringsmodulet.

 

Bemærk – Begrænset adgang

En presseakkreditering giver adgang til festivalens ordinære filmvisninger. Der er ingen garanti om plads, og der skal hentes en billet til de ønskede visninger i de respektive biografers billetsalg.

Ønskes adgang til særarrangementer, skal der søges særskilt om dette via press@cphpix.dk med oplysninger om den ønskede dækning af begivenheden.

 

Afhentning af presseakkrediteringer

Når du har modtaget din bekræftelse, kan du hente din presseakkreditering i festivalens informationsstand i Cinemateket mellem den 28. september – 8. oktober fra kl 11.30-18.00 og fra 9. – 11. oktober i tidsrummet 11.30 – 16.00.

Adresse: Cinemateket, Gothersgade 55, 1123 København K.

 

Billeder

Vi har high res-billeder af alle filmene i årets program, som du er meget velkommen til at bruge i din dækning af festivalen. Disse kan downloades HER.


Vi glæder os til at byde dig velkommen til CPH PIX 2017.

Pressekontakt

Tlf. +45 3345 4749
mail: press@cphpix.dk