Presse

Vi opfordrer alle journalister, der ønsker at dække festivalen til at ansøge om en presseakkreditering. En presseakkreditering giver gratis adgang til alle ordinære visninger under CPH PIX. Bemærk, at der gives et begrænset antal akkrediteringer.

Det er vigtigt, at du i din ansøgning angiver, hvilket medie du repræsenterer samt hvilket dækning, du ønsker at lave af festivalen. Festivalen afgør, om der kan tilbydes en akkreditering på denne baggrund.

Du kan ansøge om en presseakkreditering fra mandag den 4. september til mandag den 25. september. Herefter pålægges et administrationsgebyr.

Du vil få en bekræftelsesmail, når vi har modtaget din ansøgning. Vi gennemgår alle ansøgninger løbende.

Bemærk – Begrænset adgang

En presseakkreditering giver adgang til festivalens ordinære filmvisninger. Der er ingen garanti om plads, og der skal hentes en billet til forestillingerne.

Ønskes adgang til særarrangementer, skal der søges om dette via press@cphpix.dk med oplysninger om den ønskede dækning af begivenheden.

Afhentning af presseakkrediteringer

Når du har modtaget din bekræftelse, kan du hente din presseakkreditering i festivalens informationsstand i Cinemateket fra 28. september til 11. november i tidsrummet 11:30 – 18:00.

Adresse: Cinemateket, Gothersgade 55, 1123 København K.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til CPH PIX 2017.

Pressekontakt

Tlf. +45 3345 4749
mail: press@cphpix.dk