Billetinformation

Festivalen opererer med forskellige billetpriser afhængigt af tidspunkt, publikum og eventuelt ekstra indhold. Billetter købes i de enkelte biografer eller online fra 13. september.

Bemærk, at alle rabatordninger kun gælder i festivalperioden fra 28. september – 11. oktober 2017.

Billetsalget til skoleprogrammet startede den 12. juni. 

Almindelig billet

Almindelig billet 90 kr.

Gælder til alle ordinære filmvisninger og købes gennem biografernes eget billetsalg, på kino.dk eller via cphpix.dk under de enkelte film. 

Rabatkort

Rabatkort til ordinære visninger 360 kr.

Køb 5 billetter til 4 billetters pris, og spar 20%. Købes fysisk hos alle biografer, der viser PIX-film.

Vælg frit mellem alle ordinære PIX-visninger i de medvirkende biografer, og få et af dine rabatklip byttet til en billet i billetlugen. Rabatkortet gælder kun til film, som vises i festivalperioden.

Billetter købt med rabatkort refunderes ikke. 

Filmpas

Filmpas 875 kr.

Med et filmpas får du ubegrænset adgang til alle ordinære visninger under festivalen. Du vil ligeledes få rabat på en masse caféer og barer i nærheden af de medvirkende biografer. Bemærk, at det kun er muligt at hente billetter på selve dagen for visningen.

Filmpasset giver også mulighed for at købe en billet med 20% rabat til alle ordinære visninger. Dette kan være en billet til en visning, der allerede er taget en billet ud til med dit filmpas eller til en visning, hvor man ikke vil vente med at sikre sig en billet på selve dagen for forestillingen. Kan ikke kombineres med rabartkort. Man kan ikke refundere billetter købt med rabat.

Du kan købe dit filmpas HER

Familievisninger

Billetter til ordinære filmvisninger i weekenderne koster 15 kr., hvis ikke andet er oplyst. Billetter købes gennem biografernes eget billetsalg, på kino.dk eller via cphpix.dk under de enkelte film.

Skolevisninger & workshops

Er du skolelærer, har du mulighed for at tage dine elever med ind til en anderledes filmoplevelse. Der findes i alt tre forskellige billettyper og –priser til årets BUSTER-skoleprogram. Alle billetter købes gennem festivalens eget billetsystem og betales med kreditkort eller via EAN-nummer. Gælder dog ikke visninger og workshops i Planetariet og FILM-X.

Priser
Billetter til almindelige skolevisninger koster 15 kr. pr. billet.

Billetter til et workshopforløb koster 600 kr. pr. klasse (inkl. materialer og evt. filmvisning). Vær opmærksom på, at enkelte workshops har andre billetpriser – dette vil fremgå under den enkelte workshopbeskrivelse.

Billetter til lærerworkshops koster 100 kr. pr. billet.

Bemærk
Billetter til skolevisninger kan kun købes, ikke reserveres, og refunderes eller ombyttes ikke. Købslink findes under de enkelte film i programmet. Betaling med EAN-nummer kan ske til og med den 18. august. Herefter modtages kun kreditkort. Køb derfor dine billetter i god tid, hvis du ønsker at betale med EAN-nummer.

Ved betaling med EAN-nummer pålægges et administrationsgebyr på 50 kr.

Billetter til almindelige skolevisninger er unummererede. For at sikre, at klassen kan sidde samlet, opfordrer vi derfor skoler til at komme i god tid.

Skolevisninger i Tycho Brahe Planetarium
Billetter til skolevisninger i Tycho Brahe Planetarium reserveres via Planetariets skoleservice – enten på mail skole@tycho.dk eller telefon 3318 1989 (telefontid i tidsrummet 15.00-16.00 tirsdag, torsdag og fredag).

Det er muligt at betale via EAN-nummer ved udfyldelse af voucher ved ankomst.

Workshops i FILM-X
Billetter til workshops hos FILM-X købes gennem FILM-Xs egen hjemmeside, og betales via EAN-nummer. Billetlink findes under programbeskrivelsen for workshoppen ‘Se film, lav film! – tør du være dig selv?’.

Billetprisen for denne workshop er 700 kr./klasse.

Børnehavevisninger

Børnehavevisninger er gratis for institutioner og består af kortfilmpakker á 30 min.

RABATAFTALER

Studie- og seniorrabat
Er du studerende eller har du rundet de 65? Så får du 20% rabat på alle
vores ordinære visninger. Kræver fremvisning af gyldigt studiekort eller ID
ved køb af billetter. 

Politiken Plus, DSB-Plus & Journalistforbundet
Vi trækker 20% af billetprisen ved ordinære visninger til medlemmer af Politiken Plus, DSB Plus og Journalistforbundet ved fremvisning af gyldig ID i biografernes billetsalg.

Cinemateket
Som medlem af Cinemateket får du 20% rabat på alle ordinære visninger i Cinemateket. Derudover kan du tage en ven med gratis til alle hverdagsvisninger før kl. 17.00. 

Bemærk
Man kan ikke kombinere rabataftalerne med rabatkort eller filmpas. Billetter købt med rabat refunderes ikke.

Kontakt
Har du spørgsmål, kan du kontakte os på info@cphpix.dk eller på telefon 33454749