Midnight Madness

Fuldmånegalskab og slashergys with badass grrrls. Midnight Madness er tilbage med to film, hvor det i den grad er kvinderne, der styrer løjerne. 

Tags: #action#black comedy#crime#horror#on the road#rebels#revenge#thriller


Serie #Events

Kuldegys er bare bedre ved midnatstid. Så det skal du få! Midnight Madness er tilbage, og der er dømt både nattestemning, bad taste og badass girls galore, når vi slår dørene op til den kulsorte, punkede krimi '68 Kill' og some-slasheren 'Tragedy Girls'. I begge er det i den grad kvinderne, der har hotpansene på, og de sølle mandslinge, der må tage skraldet og alle tæskene. Så kom frisk piger, og tag jeres kærester med, hvis de tør, når vi blænder op for midnatsgalskaben i Empire.

Samlet spilletid 189 min.

68 Kill

Et på overfladen ukompliceret røveriforsøg udvikler sig til et blodsprudlende helvedesridt for den ulyksalige tøffelhelt Chip i Trent Haagas grovkornede og skamløst outrerede punk-rock-komedie.

Originaltitel 68 Kill
Land USA
Produktionsår 2017
Spilletid 92 min
Instruktør Trent HAAGA
Engelsk
Undertekster No Subtitle

Tragedy Girls

High school-eleverne Sadie og McKayla er besties og deler alle interesser sammen. Fyre, tøj, fest og at myrde folk på kreative måder foran et kamera. Der er dømt blodig girl power med stil og fuck-you-attitude i årets mest veloplagte horrorkomedie.

Originaltitel Tragedy Girls
Land USA
Produktionsår 2017
Spilletid 97 min
Instruktør Tyler MACINTYRE
Engelsk

Visninger

Dato Tidspunkt Venue Gem i din kalender Billetter
29/09-2017
Billetpris: 140 kr. Filmpas kan benyttes.
22:30Empire BioGemKøb