Headbang i hovedlandet + Illdisposed

2017 markerer 20-året for premieren på Niels Arden Oplevs ‘Headbang i Hovedlandet’. Det fejrer CPH PIX og Pumpehuset med en visning af filmen (med introduktion) og efterfølgende specialkoncert med Illdisposed.

Tags: #comedy#drunk & stoned#music#rebels


Serie #Filmkoncerter

2017 markerer 20-året for premieren på Niels Arden Oplevs 'Headbang i Hovedlandet'. Det fejrer vi med en visning af filmen og efterfølgende specialkoncert. Allerede i 1986 drog DR til Vesterhavet for at portrættere lokale heavy metal-fans i 'Heavy Agger', men i 'Headbang i Hovedlandet' fokuserede Niels Arden Oplev i stedet på musikerne fra tre jyske metalbands. Filmen foregreb i 1997 den senere så populære reality tv-genre med sine skarpe og humoristiske personportrætter. Oplev 'Headbang i Hovedlandet' på det store lærred i Pumpehuset med introduktion af Niels Arden Oplev og bliv derefter blæst rundt til koncert med Illdisposed fra filmen. Denne aften spiller de et specielt sæt med fokus på materiale fra deres tre første plader fra 90'erne. Præsenteres i samarbejde med Pumpehuset.

Samlet spilletid 210 min.

Headbang i Hovedlandet

2017 markerer 20-året for premieren på Niels Arden Oplevs ‘Headbang i Hovedlandet’. Her kan du opleve skarpe og humoristiske portrætter af de tre jyske metalbands Illdisposed, Nidhug og Infernal Torment.


Originaltitel Headbang i Hovedlandet
Land Danmark
Produktionsår 1997
Spilletid 55 min
Instruktør Niels Arden-Oplev
Dansk, engelsk
Undertekster Engelsk

Visninger

Dato Tidspunkt Venue Gem i din kalender Billetter
7/10-2017
Billetpris: 190 kr
20:00PumpehusetGem