Eyes Wide Shut on Location

CPH PIX inviterer til en eksklusiv visning af Kubricks mesterværk ‘Eyes Wide Shut’ på en prominent lokation i Indre København. I tråd med filmens univers holder vi adressen og kodeordet hemmeligt for alle andre end indviede gæster. Så kom med til maskebal i dit stiveste puds og flotteste maske - hvis du tør!

Tags: #drama#dreams#erotic#litterature#mystery#night#romantic#surreal


Serie #On Location

Gør dig klar til en aften udover det sædvanlige, når vi inviterer til en ekstravagant on location-visning af Kubricks mesterværk 'Eyes Wide Shut'. Det erotiske drama byder på et maskebal af den mere pikante (lingeri)skuffe, når Bill (Tom Cruise) bevæger sig ud i New Yorks seksuelle underverden, hvor han leger med ilden og flirter med utroskaben. Han finder dog hurtigt ud af, at han er ude, hvor han ikke kan bunde… I tråd med filmens univers holder vi både adressen og kodeordet hemmeligt for alle andre end de indviede gæster. Dog kan vi afsløre, at det bliver en af de mest prominente lokationer i indre København. Så find din fineste maske frem, træk i dit stiveste puds, og lad dig rive med af mystikken til en aften, du sent vil glemme!

Se Visninger

Mere end film

Bemærk, visningen har flyttet dato til den 5. oktober kl. 19.00 og prisen er reduceret til 180 kr. Location er stadig hemmelig.

Samlet spilletid 159 min.

Eyes Wide Shut

Originaltitel Eyes Wide Shut
Land USA, Storbritannien
Produktionsår 1999
Spilletid 159 min
Instruktør Stanley Kubrick
Engelsk
Undertekster Ingen undertekster

Visninger

Dato Tidspunkt Venue Gem i din kalender Billetter
5/10-2017
Pris: 180 kr.
19:00Hemmelig locationGemKøb