Terkel I Knibe: Sing-a-Long

7+

Anbefalet fra 7 år

Der er dømt grov humor, satiriske sange og rendyrket Albertslund-stemning, når CPH PIX inviterer til en eksklusiv sing-along visning af kultklassikeren Terkel i knibe. Kom og skrål med på de nyklassiske og politisk ukorrekte sange fra animationsfilmen.


Serie #Events

Alle har haft en irriterende duksedreng som Silas i klassen, alle har mødt en stakkels Fede Dorit i folkeskolen, og alle har en Stewart Stardust-lignende onkel, der altid drikker liiidt for meget til familiefesterne. 'Terkel i knibe' startede som en radioføljeton på DR, og filmatiseringen gik lynhurtigt hen og blev en vaskeægte kultklassiker. De skæve karakterer og de efterhånden klassiske sange fra filmen er blevet hvermandseje. Derfor inviterer vi til en sing-along aften, hvor vi hylder Anders Matthesens berygtede animationsfilm, og vi lover, at det bliver en aften fyldt med splatterstemning, sort humor og syrede catchphrases. Så uanset om du er syv år og bor i Thailand, eller du synes, at Arne er for cool, så kom med til en nostalgisk aften i selskab med Terkel, Jason og alle de andre!

Samlet spilletid 77 min.
Sprog Dansk tale

Terkel i knibe

Der er dømt grov humor, satiriske sange og rendyrket Albertslund-stemning, når CPH PIX viser kultklassikeren Terkel i Knibe.

Originaltitel Terkel i knibe
Land Danmark
Produktionsår 2004
Spilletid 77 min
Instruktør Kresten Vestbjerg Andersen, Thorbjørn Christoffersen
Dansk

Visninger

Dato Tidspunkt Venue Gem i din kalender Billetter
11/10-201718:45CinemateketGemKøb