Patti Cake$ + Sein Live

Den sygeste hiphopfilm ‘Patti Cake$’ præsenteres af CPH PIX sammen med webmagasinet SEIN for unge af unge. Her står fællesskab og ærlighed i centrum, når kreativitet, bekymringer og spørgsmål deles med omverdenen. Vi giver jer derfor en aften, hvor store drømme, enorme pelse og råt ‘spyt’ hyldes.

Tags: #comedy#coming-of-age#drama#music#rebels#romantic


Serie #Events

I samarbejde med webmagasinet SEIN viser vi filmen 'Patti Cake$'. Patricia Dombrowski, aka Killa P, aka Patti Cake$, er den sejeste wannabe rapper i New Jersey. Og den vildeste underdog. Som hvid overvægtig pige er det op ad bakke, hvis man vil være rapstjerne, og det mærker Patti - eller Dumbo, som haterne kalder hende, indtil hun sætter dem til vægs i de hårdeste street battles. Filmens stjerne portrætteres med et berusende mix af swag, skrøbelighed og indre styrke, når hun begiver sig ud i Dirty Jersey for at blive berømt. Det er et hiphop univers, man med garanti får lyst til mere af, så snart rulleteksterne anes. Så I får mere! Mere af dette univers, når store pelse og guldkæder indtager scenen. Så kom street og glæd jer til en aften med fede beats, rappe replikker og store drømme.

Samlet spilletid 165 min.

Patti Cake$

Med usvigelig selvsikkerhed og tilbagelænet flow griber underdog-rapperen Patricia aka Patti Cake$ mikrofonen i en drønunderholdende hiphop-film, der høstede stor street-cred på årets Sundance Film Festival.

Originaltitel Patti Cake$
Land USA
Produktionsår 2017
Spilletid 108 min
Instruktør Geremy JASPER
Engelsk
Undertekster No Subtitle

Visninger

Dato Tidspunkt Venue Gem i din kalender Billetter
29/09-201717:00Empire BioGemKøb