Blinkende Lygter

Anders Thomas Jensens manuskript til Blinkende Lygter får nyt liv, når CPH PIX inviterer til en ekstraordinær live-reading af det originale manuskript. Vi sætter fokus på manuskriptforfattere og vender det hele 180 grader når nogle af Danmarks bedste skuespillerinder puster nyt liv i den danske filmklassiker.

Tags #black comedy#drama


Serie #Events

3145970

Et godt manuskript er godt, selv uden billeder. Ikke desto mindre står manuskriptforfatterne i skyggen af filmens mere synlige repræsentanter, instruktøren og skuespillerne. Men det skal være slut nu - for uden manuskriptet - ingen film! Det er de ord som kommer i fokus på en helt særlig aften på årets PIX. Så kom med, når festivalen hylder danske manuskriptforfattere med en ekstraordinær live-reading af én af de bedste film i dansk filmhistorie; 'Blinkende Lygter'! De excentriske karakterer får nyt liv af Tammi Øst, Louise Mieritz, Ditte Hansen og Lisbeth Wulff, der leverer de ikoniske replikker fra de fire hovedroller - flankeret af Mette Horn, Tina Gylling Mortensen og Anne Sofie Espersen i en lang række biroller og ikke mindst Esben Dalgaard og Claes Bang som de to kærester. Løjerne styres af Oliver Zahle live på scenen i Dagmar Teatret.


Realiseret med støtte fra Danske Dramatikere og Dansk Skuespillerforbund.

Se Visninger

Mere end film

Realiseret med støtte fra Dansk Skuespillerforbund og Danske Dramatikere. Særlig tak til Anders Thomas Jensen og Kim Magnusson/M&M Productions.

Originaltitel Blinkende Lygter
Titel Blinkende Lygter
Land
Spilletid 120 min
Instruktør
 • Mere om filmenexpand_more
  Produktionsår
  Produceret af
  Manuskript
  Medvirkende
  Kamera -
  Klip -
  -
  Produktion -

Visninger

Dato Tidspunkt Venue Gem i din kalender Billetter
7/10-2017
Billetpris: 120 kr
21:00DagmarGemKøb