Børn som filmkomponister

Workshoppen 'Filmmusik for børn' viser, at børn og unge har masser af potentiale og talent til at skabe musik og lyd til levende billeder. Efter live-fremførelsen af værkerne fra workshoppen 'Filmmusik for børn' i Pumpehuset inviterer vi til debat om børns audiovisuelle kreativitet.

Tags


Serie #Talks

316253

Børn er født kreative - det er sådan, de lærer. Med udgangspunkt i workshoppen og koncerten 'Filmmusik for børn', inviterer vi til debat om, hvordan vi får flere børn og unge til at være kreative med musikken - i særdeleshed filmmusikken. Vi tager en snak med workshoppens instruktører, deltagere og branchefolk om, hvad begrebet "selv at komponere" betyder for børn og unges musikalske forståelse. Når børn og unge komponerer musik til film, hvordan styrker det så deres medieforståelse og viden om mødet mellem disse forskellige kunstformer?
Debatten modereres af journalist Anya Mathilde Poulsen, som har selskab af afdelingsleder for Børn og Unge hos Rytmisk Center, Torben Engberg, musiker og komponist, Mija Milovic, og formand for DPAs børnemusikudvalg, Mathias Madsen Munch.
Debatten præsenteres i samarbejde med Rytmisk Center. Projektet er støttet af Dansk Komponist Forenings Produktionspulje og KODA´s Kulturelle Midler.

Se Visninger

Mere end film

Læs mere og køb billetter til hele arrangementet 'Stumfilmkoncert: Filmmusik for børn - LIVE!' lige HER.
Pris: 15 kr. Deltagelse i talken alene er gratis, og kræver ikke tilmelding.

Originaltitel Børn som filmkomponister
Titel Børn som filmkomponister
Land
Spilletid
Instruktør
 • Mere om filmenexpand_more
  Produktionsår
  Produceret af
  Manuskript
  Medvirkende
  Kamera -
  Klip -
  -
  Produktion -

Visninger

Dato Tidspunkt Venue Gem i din kalender Billetter
8/10-2017
Billetpris: gratis
13:30PumpehusetGem