The Endless

Der er lurende Lovecraft-horror i skovene og bjergene i Benson-Moorhead-parrets nye og meget personlige The Endless, hvor to brødre vender tilbage til den kult de er flygtet fra for ti år siden, kun for opdage, at fortiden ikke altid er helt, som man huskede den.

Tags #detained#genre came sneaking#horror#in the woods#religion


Serie #Thrills & kills

301569

10 år efter at det lykkedes de to brødre Justin og Aaron (spillet af instruktørerne selv) at flygte fra en ølbryggende UFO-dødskult, vender de tilbage for at slutte fred med fortiden. I begyndelsen tager kultens medlemmer overraskende godt imod dem, men en tvivl begynder at brede sig. Er deres minder om, hvad der foregik dengang i kulten, korrekte? Og værst af alt, er de kommet tilbage, eller har de måske aldrig været væk? Langsomt begynder logikken at bryde sammen, og brødrene tvinges ud i en kamp med indre og ydre dæmoner, for noget ondt og uhåndgribeligt venter derude i bjergene. Med 'Resolution' og 'Spring' har Justin Benson og Aaron Moorhead placeret sig som to af nyere horrors mest originale stemmer, og 'The Endless' er et nyt sikkert skridt i den retning.

Se Visninger

Mere end film

100% Fresh på Rotten Tomatoes. The critics said: "A demanding, rewarding picture with moments of unusual terror and awe, offering a science fiction/horror scenario on a literally cosmic scale which boils down to a study of a complicated sibling relationship.", Screen Daily.

Originaltitel The Endless
Titel The Endless
Land USA
Spilletid 111 min
Instruktør Aaron Moorhead, Justin Benson
Sprog Engelsk
Undertekster No Subtitle
 • Mere om filmenexpand_more
  Produceret af Aaron Moorhead, Justin Benson, David Lawson, Thomas R. Burke, Leal Naim
  Manuskript Justin Benson
  Medvirkende Aaron Moorhead, Justin Benson, Tate Ellington, Callie Hernandez, James Jordan, Lew Temple
  Klip Michael Felker
  Musik Jimmy LaValle

Visninger

Dato Tidspunkt Venue Gem i din kalender Billetter
29/09-201721:30PaladsGemKøb
5/10-201721:00CinemateketGemKøb
8/10-201721:15GloriaGemKøb