Mutafukaz

Tegneserieskaberen Guillaume “Run” Renard har filmatiseret sine egne albums og resultatet er hyperstiliseret og hyperpotent fransk animé - en dystopisk og flabet action-affære, der lander som et velfortjent cirkelspark lige midt i solar plexus på den gode smag.

Tags #action#animated#black comedy#crime#fantasy#gangster#sci-fi


Serie #Fun & far out

302082

Velkommen til Dark Meat City, en smeltedigel af kulturer, udskud, groteske typer og territorielle bander, man ikke pisser på. En afsvedet asfaltjungle med gader uden nåde og midt i suppedasen sidder pizzabudet Angelino, der med sit begsorte hoved ikke sådan bare går i ét med tapetet. Han får bogstavelig talt fordrejet knoppen, da han ser en smuk og mystisk pige på gaden, hvilket bliver startskuddet på et vanvittigt eventyr på flugt fra mareridtsagtige skabninger og en fedoraklædt herre, der mener at Angelino gemmer på et uset potentiale. Guillaume Renards franske animé er mere cool end Tarantino og med inspirationer fra både 'The Matrix', 'Akira' og MTV. Forbered jer på animerede øretæver tilsat pumpende hip hop og en god portion humor i denne sci-fi-noir-action-lømmel af en film!

Se Visninger

Mere end film

The critics said: "Mutafukaz is clever, energetic and brilliantly surprising. With a mix of bloody violence and alien insanity, it is a riotous delight, full of fun, tension and drama, with a killer hip-hop soundtrack to boot.", Live for Film

Originaltitel Mutafukaz
Titel Mutafukaz
Land Frankrig, Japan
Spilletid 90 min
Instruktør Shojiro NISHIMI, Guillaume RENARD (RUN)
Sprog Fransk
Undertekster Engelsk
  • Mere om filmenexpand_more
    Produktionsår 2017
    Produceret af Frederic PUECH, Eiko TANAKA, Anthony ROUX
    Manuskript Guillaume RENARD (RUN)

Visninger

Dato Tidspunkt Venue Gem i din kalender Billetter
1/10-201719:00CinemaxXGemKøb
6/10-201716:45CinemateketGemKøb
7/10-201723:00GloriaGemKøb