Marlina the Murderer in Four Acts

Her får du intet mindre end en stilsikker og visuelt forrygende western fra Indonesiens vilde vest! Et på én gang moderne og klassisk eventyr, der ryger af retfærdig, feministisk hævnlyst fra vor unge heltinde - i øvrigt med årets måske bedste soundtrack.

Tags #black comedy#genre came sneaking#ghosts#on the road#revenge#western


Serie #Untamed

305172

'Marlina The Murderer In Four Acts' er en stilsikker og visuelt forrygende feministisk western fra Indonesiens vilde vest. I widescreen-billeder og med en deadpan-humor, der begge er Sergio Leone værdige, fortæller Mouly Surya historien om enken Marlina, der en aften bliver opsøgt af banditten Markus. Hans venner er på vej for at stjæle hendes kvæg og høns, fortæller han, og som en ekstra lille barmhjertig handling vil de alle fornøje sig med den unge enke, inden natten er omme. Men Marlina er sin egen kvinde, og næste dag finder banden Markus' lig, uden hoved. Suryas stil er lige så sej som hendes heltindes. På én gang moderne og klassisk har hun skabt et stramt stiliseret eventyr, der simrer af retfærdig hævnlyst. I øvrigt med årets måske bedste soundtrack.

Originaltitel Marlina si pembunuh dalam empat babak
Titel Marlina the Murderer in Four Acts
Land Indonesien, Frankrig, Malaysia, Thailand
Spilletid 93 min
Instruktør Mouly SURYA
Sprog Indonesisk
Undertekster Engelsk
  • Mere om filmenexpand_more
    Produktionsår 2017
    Produceret af Rama ADI, Fauzan ZIDNI
    Manuskript Mouly SURYA, Rama ADI
    Medvirkende Marsha TIMOTHY, Dea PANENDRA, Yoga PRATAMA, Egi FEDLY, Rita Matu MONA, Anggun PRIAMBODO, Ayez KASSAR, Safira AHMAD, Indra BIROWO

Visninger

Dato Tidspunkt Venue Gem i din kalender Billetter
1/10-201721:15GloriaGemKøb
7/10-201719:00CinemateketGemKøb