My Entire High School Sinking Into the Sea

Nej, titlen lyver ikke, det er lige præcis hvad der sker. Så nu er gode dyr rådne. Har vennerne Dash og Assaf mon held til at redde deres skolekammerater fra den synkende skude og blive dagens helte i skysovs? Få syn for sagen i denne absurde komedie, der er katastrofefilmens svar på ‘Breakfast Club’.

Tags #animated#art#black comedy#fantasy#surreal


Serie #Fun & far out

283832

Dash er en ung ambitiøs skolebladsskribent med hang til overdrivelse og en temmelig bedrevidende attitude. Så da han finder ud af, at skolen kan synke i havet hvert øjeblik, det skal være, er der sjovt nok ingen, der tror ham. Men katastrofen indtræffer, og outsiderne Dash og bedstevennen Assaf må træde i karakter. Dette er skoleeksemplet på 'Titanic', og her handler presset ikke om, at man er bange for at dumpe i kemi, men om hvorvidt man når ud af den synkende betonklods med livet i behold (og helst også redder hende den lækre elevrådsforkvinde)! En befriende anarkistisk tegnefilmkomedie holdt i en streg af den gamle skole. Filmen kunne snildt være i familie med 'South Park' eller 'Beavis & Butthead' og så smidt i en blender med John Hughes' bagkatalog og 'The Poseidon Adventure'.

Se Visninger

Mere end film

The critics said: "It's crazy and ridiculous at times. But I can't help agreeing with Assaf, who observes, of his companions' rescue plans, "I like it. It has the logic of a dream.", The Washington Post

Originaltitel My Entire High School Sinking Into the Sea
Titel My Entire High School Sinking Into the Sea
Land USA
Spilletid 72 min
Instruktør Dash Shaw
Sprog Engelsk
Undertekster Uden undertekster
 • Mere om filmenexpand_more
  Produktionsår 2016
  Produceret af Kyle Martin, Craig Zobel, Dash Shaw
  Manuskript Dash Shaw
  Medvirkende John Cameron Mitchell, Reggie Watts
  Klip Alex Abrahams
  Musik Rani Sharone
  Lyd Ryan M. Price

Visninger

Dato Tidspunkt Venue Gem i din kalender Billetter
28/09-201719:00CinemaxXGemKøb
3/10-201710:00Empire BioGemKøb
7/10-201721:15GloriaGemKøb
10/10-201710:00CinemaxXGemKøb