Brigsby Bear

En underfundig og charmerende komedie om voksenbarnet James, hvis beskyttede verden falder sammen, da han opdager sandheden om Brigsby Bear, en tv-serie skabt for én enkelt tilskuers skyld: James selv.

Tags #comedy#Debut#dreams#family secrets#mystery#surreal


Serie #Made Indie USA

285877

Hvis du tror, du er verdens største serienørd, har du ikke mødt James, og han er überfan af serien 'Brigsby Bear', har set samtlige afsnit på VHS, hver dag gennem et helt liv. Så da han i en alder af 25 finder ud af, at han blev kidnappet som spæd og skjult i en bunker, og at 'Brigsby Bear' slet ikke eksisterer, men blot er skabt til ham af hans bindegale kidnappere, taber han med god grund sutten. Men James nægter at give slip på Brigsby og begiver sig ud i verden for at finde det umulige. Som en metakommentar til fanuniverset er Mark Hamill ('Star Wars') forrygende castet som kidnapperfaderen, og at filmen er skabt af folk fra Saturday Night Live er tydeligt. 'Brigsby Bear' er underfundig, charmerende og så pilskæv, at den kunne være lavet af Michel Gondry. Du forlader salen som Brigsby-fan.

Se Visninger

Mere end film

Made Indie USA præsenteres i samarbejde med Soundvenue

Originaltitel Brigsby Bear
Titel Brigsby Bear
Land USA
Spilletid 100 min
Instruktør Dave MCCARY
Sprog Engelsk
Undertekster No Subtitle
 • Mere om filmenexpand_more
  Produktionsår 2016
  Produceret af Andy Samberg, Jorma Taccone, Akiva Schaffer, Billy Rosenberg, Phil Lord, Christopher Miller, Will Allegra, Mark Roberts, Al Di
  Co-producer Jason Zaro
  Manuskript Kevin Costello, Kyle Mooney
  Medvirkende Kyle Mooney, Claire Danes, Mark Hamill, Greg Kinnear, Matt Walsh, Michaela Watkins
  Kamera Christian Sprenger
  Klip Jacob Craycroft
  Musik David Wingo

Visninger

Dato Tidspunkt Venue Gem i din kalender Billetter
28/09-201717:30Empire BioGemKøb
5/10-201719:00GrandGemKøb