Lemon

‘Lemon’ er en hudfletning af selvfede hvide mænd, instrueret af en sort kvinde. Hendes virkelige mand spiller skuespilleren Isaac i filmen, og parret får sammen rusket godt op i fordomme og stereotyper i en historie, der bare bliver sjovere og sjovere.

Tags #black comedy#coming-of-middle-age#Debut#religion#romantic


Serie #New Talent Grand PIX

288302

'Lemon' er en bizar komedie, fuld af tåkrummende pinligheder. Den har en provokerende usympatisk hovedperson i den 40-årige over-neurotiske, småperverse og helt igennem uduelige teaterinstruktør Isaac, der er så forblændet af sig selv, at hans blinde kæreste ikke kan holde ud at se på det længere. Hun skrider, men vi bliver hængende, til vi stik mod forventning begynder at holde af bæstet. Historien er en hudfletning af selvfede hvide mænd, instrueret af en sort kvinde, Janicza Bravo. Hun har skrevet manuskriptet sammen med sin mand, komikeren Brett Gelman, der spiller Isaac, og sammen får de rusket godt op i alskens fordomme og stereotyper. I en film, der bare bliver sjovere og sjovere - fuld af originalitet helt ned i dens fysiske humor, hårde klipning og overraskende brug af musik.

Se Visninger

Mere end film

Skuespiller, manuskriptforfatter og komiker Brett Gelman (der også var med i 'DRIB' på CPH:DOX) kommer til PIX og præsenterer 'Lemon' ved visningen 4/10 i Empire Bio. Tjek Gelmans 'Dinner With Friends' på Adult Swim

Originaltitel Lemon
Titel Lemon
Land USA
Spilletid 83 min
Instruktør Janicza Bravo
Sprog Engelsk
Undertekster No Subtitle
 • Mere om filmenexpand_more
  Produktionsår 2017
  Produceret af Paul Bernon, Sam Slater, David Bernon
  Manuskript Janicza Bravo, Brett Gelman
  Medvirkende Brett Gelman, Judy Greer, Michael Cera, Shiri Appleby
  Kamera Jason McCormick
  Klip Joi McMillon
  Musik Heather Christian
  Lyd Randy Lawson

Visninger

Dato Tidspunkt Venue Gem i din kalender Billetter
4/10-2017
Mød Brett Gelman
17:30Empire BioGemKøb
6/10-201716:40GrandGemKøb
9/10-201721:15GloriaGemKøb