Gælden

Vejles første spillefilm er et spændingsmættet drama om to brødre, der selv kommer på kant med loven for at indfri deres gæld til byens kriminelle magthaver.

Tags #crime#Debut#drama#family secrets#thriller


Serie #New Danish Talents

299715

Med dette ambitiøse og spændingsmættede drama understreger spillefilmsdebutanten Stefan Kjær Olsen, at gidseltagninger og væbnede røverier ikke er forbeholdt film om storbyen. Et blegt og råkoldt Vejle udgør en stilsikker kulisse for historien om et brødrepars desperate forsøg på at undslippe den kriminelle underverdens kløer. Michael lever en rolig tilværelse med fast løn og egen lejlighed, indtil storebror Johnny en dag banker på døren med pengeproblemer. Modstræbende indvilliger Michael i at hjælpe sin forgældede bror, men det står hurtigt klart, at man ikke skaffer 100.000 kr. i en håndevending uden selv at komme på kant med loven. 'Gælden', der har prominente navne som Bjarne Henriksen og Kurt Ravn på rollelisten, er et udtrykkeligt bevis på, at genrefilmen også har et hjem vest for Storebælt.

Originaltitel Gælden
Titel Gælden
Land Danmark
Spilletid 80 min
Instruktør Stefan Kjær Olsen
Sprog Dansk
Undertekster Engelsk
 • Mere om filmenexpand_more
  Produktionsår 2017
  Produceret af Preben Steen Nielsen, Claus Thomsen
  Manuskript Mads Erichsen, Stefan Kjær Olsen
  Medvirkende Mads Koudal, Magnus Bruun Nielsen, Marie-Louise Damgaard, Bjarne Henriksen, Kurt Ravn, Morten Suurballe, Flemming Jensen, Elias Munk
  Kamera Christian Houge Laursen
  Klip Allan Christensen
  Musik Claus Gahrn
  Lyd Rune Thuelund

Visninger

Dato Tidspunkt Venue Gem i din kalender Billetter
28/09-2017
Mød instruktøren
19:00DagmarGemKøb