Good Manners

Kan vi friste med et brasiliansk LGBT-varulve-horror-eventyr med et par sangindslag? Nej Good Manners er ikke sådan at blive klog på, det er en smuk og underfundig lille kamæleon af en film, som slipper væk fra én, hver gang man tror man har indfanget den.

Tags #coming-of-age#family secrets#genre came sneaking#horror#LGBT#music


Serie #Thrills & kills

311876

En ung, velhavende, hvid kvinde ansætter en sort kvinde til at passe på sig under graviditeten. Det går altsammen fint - sådan da - og forholdet mellem de to kvinder udvikler sig erotisk. Men en skæbnesvanger nat tager historien en af sine mange drejninger, da den ene kvinde bliver alene med barnet - et barn som viser sig ikke at være helt problemfrit. Som et Grimm-eventyr i en brasiliansk storbykulisse - der ligner en illustration fra en eventyrbog - tager 'Good Manners' hele tiden små uventede drejninger og navigerer elegant rundt i og mellem genrer. Resultatet er i den grad underfundigt og fuld af overraskende uhygge. Det er art-gys for feinschmeckere fra instruktørerne bag 'Hard Labor', der atter går deres egne veje, når det kommer til genrefilm med et varmblodet, sydamerikansk strejf.

Se Visninger

Mere end film

Vinder af Special Jury Prize, Locarno 2017. The critics said: "A hybrid of art-house and genre cinema, combining sharp social commentary with grand guignol fantasy.", The Hollywood Reporter

Originaltitel As boas maneiras
Titel Good Manners
Land Brasilien, Frankrig
Spilletid 135 min
Instruktør Juliana ROJAS, Marco DUTRA
Sprog Portugisisk
  • Mere om filmenexpand_more
    Produktionsår 2017
    Produceret af Sara SILVEIRA, Maria IONESCU
    Manuskript Juliana ROJAS, Marco DUTRA
    Medvirkende Isabél ZUAA, Marjorie ESTIANO, Miguel LOBO, Cida MOREIRA

Visninger

Dato Tidspunkt Venue Gem i din kalender Billetter
1/10-201719:45Empire BioGemKøb
6/10-201721:15GloriaGemKøb