Oblivion Verses

Har alle ret til en rigtig begravelse? Latinamerikanske og magisk realistiske ‘Oblivion Verses’ finder sted i et land præget af politiske forbrydelser og er en poetisk hyldest til alle, der kæmper for at vise de fremmede respekt - også når de er døde.

Tags #black comedy#Debut#dogs#drama#dreams#fantasy#latin beats#politics


Serie #New Talent Grand PIX

311877

Den sindige, gamle pedel på et lukningstruet lighus i Santiago kan huske alt, undtagen navne. Han passer helst sig selv og sine planter, men da militæret efter en demonstration stormer lighuset for at skjule civile ofre, står han pludselig tilbage med liget af en ung kvinde. Ingen vil vide af hende, men den gamle mand beslutter at give hende en rigtig begravelse, koste hvad det vil. Instruktøren Alireza Khatami er iransk, men 'Oblivion Verses' er latinamerikansk til fingerspidserne. Det er en underfundig komedie, fuld af godmodig lune og magisk realisme. Men det er også - i et land præget af politiske forbrydelser - en meditation over ihukommelsen af de døde, og en poetisk hyldest til alle, der kæmper for at vise de fremmede og ukendte respekt.

Se Visninger

Mere end film

Vinder af fire priser på Venedig Film Festival, heriblandt Bedste manuskript og kritikernes pris.

Originaltitel Los versos del olvido
Titel Oblivion Verses
Land Frankrig, Tyskland, Holland, Chile
Spilletid 92 min
Instruktør Alireza Khatami
Sprog Spansk
Undertekster Engelsk
  • Mere om filmenexpand_more
    Produktionsår 2017
    Produceret af Vincent WANG, Dominique WELINSKI, Frederic BELLAICHE, Fabien MASSAH, Catharina SCHRECKENBERG, Joost DE VRIES, Leontine PETIT, Giancarlo NASI
    Manuskript Alireza KHATAMI
    Medvirkende Juan MARGALLO, Tomás DEL ESTAL, Manuel MORON, Itziar AIZPURU

Visninger

Dato Tidspunkt Venue Gem i din kalender Billetter
5/10-201716:30CinemateketGemKøb
8/10-2017
mød instruktøren
15:00GloriaGemKøb