Let the Corpses Tan

En glohed ørken, et guldkup, motorcykelbetjente i stramt læder, revolverkampe, okkultisme og golden showers. Parret bag Amer (vinder af CPH PIX New Talent Grand Prix 2010) og The Strange Colour of Your Body's Tears er tilbage med en hyperstiliseret, dekadent og delirisk crime-western.

Tags #crime#erotic#gangster#surreal#western


Serie #Thrills & kills

296670

En falleret forfatter lever et bohemeliv i en afsides hytte omgivet af konen og andre rastløse sjæle. Men deres dekadente og sorgløse liv bliver afbrudt, da en hårdkogt bande efter et guldkup søger tilflugt på deres enemærker. En gruppe betjente kommer på sporet af røverne, og så flyver kuglerne om ørerne på de stakkels beatniks i en ekstatisk neo-western. Plottet, på én og samme tid minimalistisk og vanvittig kompliceret, er fortalt ikke-lineært fra flere synsvinkler med et klokkeslæt som visuel kode, så man ser den samme scene gennem skiftende karakterers øjne. For de italo-indviede, så er 'Let the Corpses Tan' som et kærlighedsbarn mellem Arrabal og Giulio Questi, der føjer endnu et spændende kapitel til Cattet-Forzanis svimlende retrofilmunivers.

Se Visninger

Mere end film

The critics said: "A spectacularly assaultive, borderline incoherent neo-Western that will recruit few new converts but is also guaranteed to leave no spectator indifferent.", The Hollywood Reporter

Originaltitel Laissez bronzer les cadavres
Titel Let the Corpses Tan
Land Belgien, Frankrig
Spilletid 92 min
Instruktør Bruno Forzani, Hélène CATTET
Sprog Fransk
Undertekster Engelsk
 • Mere om filmenexpand_more
  Produktionsår 2016
  Produceret af Eve COMMENGE, François COGNARD
  Manuskript Hélène CATTET, Bruno Forzani, Jean-Pierre Bastid , Jean-Patrick Manchette
  Medvirkende Elina LOWENSOHN, Stéphane FERRARA, Hervé SOGNE
  Kamera Manuel Dacosse

Visninger

Dato Tidspunkt Venue Gem i din kalender Billetter
28/09-201721:45CinemateketGemKøb
8/10-201720:00Empire BioGemKøb