Sicilian Ghost Story

I en både smuk og brutal Romeo og Julie-historie fra Siciliens mafiacentrum blandes benhård realisme med eventyrreferencer og fantasyelementer, der giver et tiltrængt pusterum for de grusomme hændelser. Baseret på en virkelig historie fra 1993.

Tags #crime#detained#dreams#fantasy#gangster#history#on the road#romantic#thriller


Serie #Politikens publikumspris

305013

Romeo og Julie på siciliansk er en brutal affære. I hvert fald for de to unge elskende, Luna og Giuseppe, hvis forældre forhindrer kærligheden i at blomstre. Giuseppes far er involveret i mafiaen, og Luna må, trods forældrenes forbud, jagte sin udkårne rundt i Siciliens skove for at pleje amorinerne. Men da Giuseppe en dag forsvinder sporløst, og resten af samfundet reagerer med larmende stilhed, må hun, forelsket og fortvivlet, begive sig ud på en ensom jagt, der bringer hende dybt ind i mafiamørket. Historien, der er baseret på virkelige hændelser fra 1993, er benhård realisme, men blandes med både eventyrreferencer og fantasy-elementer, der giver et tiltrængt pusterum fra de grusomme realiteter. En både smuk og brutal historie om teenageforelskelse, når den er allersværest.

Originaltitel Sicilian Ghost Story
Titel Sicilian Ghost Story
Land Italien
Spilletid 122 min
Instruktør Fabio GRASSADONIA, Antonio PIAZZA
Sprog Italiensk
Undertekster Engelsk
  • Mere om filmenexpand_more
    Produktionsår 2017
    Produceret af Nicola GIULIANO, Francesca CIMA, Carlotta CALORI, Massimo CRISTALDI
    Manuskript Fabio GRASSADONIA, Antonio PIAZZA
    Medvirkende Julia JEDLIKOWSKA, Gaetano FERNANDEZ, Corinne MUSALLARI, Vincenzo AMATO, Sabine TIMOTEO, Filippo LUNA, Lorenzo CURCIO, Andrea FALZONE, Federico FINOCCHIARO, Nino PRESTER

Visninger

Dato Tidspunkt Venue Gem i din kalender Billetter
29/09-2017
Italiensk dag
16:40GrandGemKøb
1/10-201719:15DagmarGemKøb
10/10-201721:15CinemateketGemKøb