Going West

For Kasper, der lige er blevet fyret, er der ikke andet at gøre end at tage på et livsbekræftende roadtrip til Norgesmesterskabet i quiltning med sin crossdressende far Georg Margrethe, der har lukket sig inde i sin sorg efter at Kaspers mor er død af kræft.

Tags #comedy#family secrets#LGBT#on the road#romantic


Serie #Hurray for Norway

315381

Hvad gør man, når man har mistet sin mor til kræft, når man lige er blevet fyret som lærervikar, og når ens alkoholiserede, sørgende far ringer samtidig midt i et sammenbrud? Man tager selvfølgelig med far til Norgesmesterskabet i quiltning på den anden side af fjeldet! Kaspers mor var gudsbenådet til at quilte, hun nåede at blive kvalificeret til stævnet inden sin død, og Kasper og hans far, Georg Margrethe, vil gerne ære mor. De har også brug for at bonde, mildest talt. Georg Margrethe tager kvindetøj og paryk på fra tid til anden, på sin egen midaldrende queer facon, hvilket folk, som de møder på turen, ikke helt forstår. Men dem om det. 'Going West' er et varmt feel good road trip til øen Ona midt i ingenting, fyldt med livsbekræftende selvstændighed.

Se Visninger

Mere end film

Visningen 30/9 er filmens verdenspremiere. Instruktøren kommer, KØD & BAJER giver vildt, Carlsberg giver en øl og Gloria lægger venligt lokaler til. Så nu mangler vi kun dig. Kom og vær med til at fejre 'Going West' - og DR K og PIX’ fælles fokus på Ny Norsk Film.

Originaltitel Rett vest
Titel Going West
Land Norge
Spilletid 85 min
Instruktør Henrik Martin Dahlsbakken
Sprog Norsk
Undertekster Engelsk
 • Mere om filmenexpand_more
  Produktionsår 2017
  Produceret af Henrik Martin Dahlsbakken
  Manuskript Henrik Martin Dahlsbakken
  Medvirkende Benjamin Helstad, Ingar Helge Gimle
  Kamera Oskar Dahlsbakken

Visninger

Dato Tidspunkt Venue Gem i din kalender Billetter
30/09-2017
Mød instruktøren
17:00GloriaGemKøb
2/10-201719:15CinemateketGemKøb
5/10-201716:30DagmarGemKøb