Læg ægte monster-stemmer!

7+

Anbefalet fra 7 år

Har du et monster gemt i maven? Nu får du mulighed for at prøve dine skuespiltalenter af med stemmelægning til vaskeægte monstre og selveste Dracula! Kom og leg med, når vi kaster os over det populære animationsunivers i 'Hotel Transylvania 2', og lægger vores egne stemmer til scener fra animationsfilmen.

Tags


Serie #Busters workshops

315292

Mumler en mumie? Og hvordan lyder en lille vampyr, der stadig ikke har fået sine hugtænder?  Det får du nu mulighed for at udforske og udfordre, når vi kaster os ud i det man på filmsprog kalder for 'dubbing' - det at lægge stemmer til film. På workshoppen skal vi på iPad lave vores egne personlige versioner af scener fra animationsfilmen 'Hotel Transylvania 2', hvor Dracula i ledtog med sine venner, vil give halvblods-barnebarnet Dennis en solid "monster-uddannelse"! I udvælger selv en scene fra filmen, som I gerne vil lægge stemmer til, og herefter kan I eksperimentere med at lave dybe, uhyggelige, klamme, sjove eller skingre stemmer til alle karaktererne fra filmen. Workshoppen er støttet af Frederiksberg Kommune, Frederiksberg Fonden og Vesterbro Lokaludvalg.

Se Visninger

Mere end film

NB: Husk også at købe billet til dig selv hvis du ønsker at deltage i workshoppen, sammen med dit barn. Børn under 7 år skal ledsages af en forælder.
Kun billetsalg i døren hvis der ikke er udsolgt. Der modtages kun dankort i døren.

Originaltitel Læg ægte monster-stemmer!
Titel Læg ægte monster-stemmer!
Land
Spilletid
Instruktør
  • Mere om filmenexpand_more

Visninger

Dato Tidspunkt Venue Gem i din kalender Billetter
7/10-201710:30Frederiksberg HovedbibliotekGemKøb
7/10-201712:45Frederiksberg HovedbibliotekGemKøb
8/10-201710:30AbsalonGemKøb
8/10-201713:00AbsalonGemKøb